Mihai Gruia şi soţia, părinţi cu acte-n regulă! Procesul de adopţie al fetiţei lor s-a încheiat

mihai gruia.jpg

mihai gruia fetita adoptata
Mihai Gruia şi soţia lui au două fetiţe: Ana, micuţa adoptată şi Natalia, fiica biologică în vârstă de opt luni
Foto: arhivă personală

Mihai Gruia şi soţia lui, Laura, au mari motive de fericire. Procesul de adopţie al fetiţei lor s-a încheiat, iar în curând micuţa va purta numele de familie al artistului.

După un an şi jumătate de birocraţie, familia Gruia poate răsufla uşurată. Procesul de adopţie al Anei, fetiţa pe care au luat-o de la orfelinat şi de care s-au ataşat din prima clipă, s-a încheiat. În foarte scurt timp, copila va primi numele de familie al lui Mihai.

"Simt că Ana s-a născut special pentru noi. Procesul de custodie a durat un an şi jumătate şi s-a încheiat în urmă cu o săptămână. Nu a fost prea greu, a fost cu multe acte, însă lucrurile au ieşit bine. De acum este Ana Gruia", a declarat Mihai la emisiunea "La Măruţă".

mihai gruia.jpg

mihai gruia fetita adoptata
Procesul de adopţie al Anei s-a încheiat, iar în curând ea se va numi Gruia
Foto: arhivă personală

Mihai Gruia şi Laura s-aau ataşat de Ana din prima secundă în care au văzut-o, mai ales că micuţa, pe atunci în vârstă de câteva luni, era numită Mogli, poreclă pe care o avea şi artistul în tinereţe. Ana a fost botezată de Cătălin Măruţă şi de Andra.

După câteva luni de când au adoptat-o pe copilă, Laura a rămas însărcinată, iar cei doi au acum două motive mari de fericire: Ana şi Natalia.

Loading...

Citește și