Mihai Georgescu, nașul lui Florin Dumitrescu și solist la Bere gratis, show la „Chefi la cuțite”. Ce a gătit

img.jpg

Foto: Captură Video

Marți seară, 20 aprilie, chef Florin Dumitrescu a avut parte de o surpriză „familială” în cadrul emisiunii „Chef la cuțite”. Nașul său, Mihai Georgescu, n-a venit însă doar să-și salute finul, ci să îi dea gata pe cei trei chefi cu preparatele sale.

Mihai Georgescu, zis și Miță, solistul trupei Bere Gratis, a venit să le facă o surpriză chefilor în ediția 24 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”! Pe lângă muzică, acesta mai are și gătitul drept pasiune, iar preparatele lui sunt apreciate și de finul său, care nu e orice fin, ci chef Florin Dumitrescu.

Mihai Georgescu, nașul lui Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”

Mihai a decis să surprindă chefii cu un preparat deosebit - pate cu ficăței de pui și sos de arpagic și a sperat ca Dumitrescu să nu îi recunoască „stilul” de gătit.

„Eu am făcut doi ani de vioară, când eram copil, după aia mi-am făcut formație în clasa a 10-a, am cântat la Balul Bobocilor și din momentul în care am urcat pe scenă am zis ”asta vreau să fac toată viața,” a dezvăluit Mihai. „Și, după aceea, la 19 ani, am înregistrat primul disc și la 20 de ani am avut primul album lansat pe piață.

„Eu nu gătesc pentru că sunt un om care-și iubește munca în bucătărie. Deci mie îmi place să mănânc, în primul rând. Este cea mai frumoasă ocazia de a-mi vedea finul. În ipostaza asta nu ne-am întâlnit niciodată. Finul meu este Florin. N-are rost să-i mai spun și Dumitrescu”, a mai spus acesta.

Deși nu a vrut să se dea de gol prin preparatul său, Mihai a fost oarecum recunoscut de chef Florin Dumitrescu, înainte să pășească pe ușă, „Nași-miu, Miță, bă, face ăla un pateu, Doamne! Senzație!”, a spus chef-ul. După ce a apărut în fața juraților, Mihai le-a făcut cadou acestora și instrumente și i-a ridicat în picioare, într-un mini-concert.

Loading...