Mihai Găinuşă a plecat de la "Cronica Cârcotaşilor" după 14 ani. Prima reacţie oficială

gainusa_dezbracatu.jpg

Mihai Gainusa Dezbracatu
Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş vor avea un nou proiect, tot la Prima TV

Prezentatorul şi realizatorul tv Mihai Găinuşă şi-a anunţat miercuri seară plecarea de la emisiunea "Cronica Cârcotaşilor", la care a contribuit în ultimii 14 ani, alături de câţiva colegi, printre care Codruţ Kegheş - Dezbrăcatu' şi Octavian Păscuţ - Mistreţu.

Găinuşă a explicat într-un comunicat de ce a decis să se despartă de unul dintre cele mai bune show-uri de la noi.

"Dragi prieteni, părăsesc Cronica Cârcotașilor după aproape 14 ani de realizare și prezentare neîntreruptă. Practic cea mai mare parte a vieții mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni.

Le mulțumesc tuturor telespectatorilor care s-au uitat, miercuri de miercuri, la această importantă producție tv. Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și m-au chemat să fac performanță aici. Mulțumesc echipei minunate, o adevărată familie, care a pus umărul la realizarea acestei emisiuni de divertisment. Am trecut prin multe împreună. Și vă asigur că am rămas în relații excelente cu oamenii de aici.

Am decis ca, împreună cu colegul meu Codruț Kegheș, cu Octavian Păscuț-Mistrețu și cu alți oameni din echipă să acceptăm o nouă provocare, tot la Prima TV. Sper să facem împreună lucruri bune și să nu vă dezamăgim.

Mihai Găinușă"

 

Cine e Mihai Găinușă?

În vârstă de 43 de ani, Mihai Găinușă a început cariera în radio în 1995, la Delta RFI. A intrat apoi în echipa lui Florin Călinescu de la ”Chestiunea zilei” (Pro TV). Din 2000 a lucrat la ”Cronica Cârcotașilor” și la Radio 21, pentru ca ulterior să treacă la Kiss FM. În paralel a publicat câteva volume de proză.

Cine e Codruț Kegheș?

Actor de profesie, Dezbrăcatu' a început lucrul în televiziune în 2001, atunci când a câștigat emisiunea concurs ”Bank Show”. A urmat ”Comedy Bar”, ”Ciao TV” și ”Cronica Cârcotașilor”. Codruț Kegheș are 42 de ani.

Zoom
Codruţ Kegheş (în stânga) şi Mihai Găinuşă
Foto: Prima TV

 

Emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" a fost iniţiată de Şerban Huidu, care a făcut echipă cu Mihai Găinuşă pe micul ecran până când i-a luat locul actorul Codruţ Kegheş, alias Dezbrăcatu'. Show-ul a continuat cu acelaşi succes.

Una dintre cele mai apreciate rubrici era cea a bâlbelor televizate. Mai jos puteţi urmări două fragmente foarte gustate de public.

loading...
Loading...

Citește și