Mihai Constandache și secretul trist de acasă. În weekend a cântat la Gulianca, apoi a fugit la mama bolnavă

mihai-constabdache-si-mama-lui.jpg

mihai constandache
Mihai Constandache, alături de mama sa
foto: arhiva personala

Interpretul de muzică populară Mihai Constandache a avut parte recent de o mare bucurie în carieră, fiind chemat să cânte la un festival cu tradiție, care a avut loc în weekend. Puțini știu însă că în spatele veseliei afișate pe scenă se află și multă tristețe, căci Mihai nu a avut și nu are deloc o viață ușoară.

Fostul concurent de la „Chefi la cuţite” (Antena 1), solistul de muzică populară Mihai Constandache (38 de ani), a avut parte de o surpriză în weekend. Artistul a fost chemat să cânte la cea de-a cincea ediție a Festivalului „Brânzei de Gulianca”, eveniment organizat de Gabriela Popa în localitatea Gulianca, din judeţul Brăila. În plus, solistului i s-a încredințat interpretarea imnului festivalului, „Gulianca-i ca o floare”, compus de solista de muzică populară Tudoriţa Voineag, din Ianca, județul Brăila.

mihai_constandache-solist_muzica_populara-cozonaci.jpg

Fostul concurent de la „Chefi la cuţite” (Antena 1), Mihai Constandache (38 de ani) este nu numai un solist cu voce de aur, ci şi un bucătar desăvârşit
Fostul concurent de la „Chefi la cuţite” (Antena 1), Mihai Constandache (38 de ani), este nu numai un solist cu voce de aur, ci şi un bucătar desăvârşit
FOTO: Click!

„Am fost entuziasmat să aflu că voi deschide festivalul cu acest imn. Primarul şi ciobanii au fost plăcut surprinşi de interpretarea mea. Am aflat şi eu că Brânza de Gulianca e un preparat consumat atât la noi în ţară, cât şi peste hotare. Am gustat din toate felurile de brânza şi le voi folosi în preparatele mele”, ne-a spus Mihai Constandache.

Solistul îşi îngrijeşte mama bolnavă!

Mihai Constandache este mereu pe drumuri, pentru că are grijă de mama sa, care este bolnavă. „Am o mama minunată și tot ceea ce sunt eu astăzi i se datorează ei. Mama mea, la vârsta de 39 de ani, a început să-și schimbe mersul, boala a evoluat, iar ea a ajuns să fie imobilizată la pat. În urmă cu câțiva ani, pentru că stătea mereu pe spate, i s-au încins plămânii și am crezut că nu o să o mai avem lângă noi, că o vom pierde. Am scos-o din spital pe semnătură și am dus-o acasă, deși toată lumea spunea că nu va mai rezista și va muri. Și-a revenit și, deși au trecut ani, ea tot nu poate să meargă. Stau de 15 ani alături de ea. Eu o duc la toaletă, eu o iau de pe pat și îi dau să mănânce. Când am adus-o acasă, timp de două săptămâni, am mers în fiecare seară la mănăstire și m-am rugat la Dumnezeu să o readucă alături de noi", a povestit Mihai, pentru Click!.

 

Loading...

Citește și