Mihai Bobonete, necazuri în vacanța din Grecia, bucurii la întoarcere: ce surprize l-au așteptat acasă

14-bobonete-foto-mare-varianta.jpg

Bobonete a dublat în 2013 personajul animat Olaf din „Regatul de Gheață”

Interpretul lui Bobiţă din „Las Fierbinţi” e pe val şi face tot mai mulţi bani de când joacă în cel mai urmărit serial de comedie de la PRO TV. Între două filmări, Mihai Bobonete primeşte o mulţime de oferte care îi umplu buzunarele, iar cum s-a întors din vacanţa petrecută în Grecia, s-a trezit cu noi proiecte.

În ultimii ani, Mihai Bobonete (39 de ani) a fost nelipsit de pe micile ecrane, atât în emisiuni de televiziune, unde a fost prezentator, cât şi în serialul „Las Fierbinţi”, ale căror filmări pentru noul sezon vor începe în curând. În plus, actorul a fost solicitat şi pentru diverse spoturi publicitare, fiind permanent pe micile ecrane.

Astfel că Bobiţă poate fi văzut în mai multe reclame la mai multe lanţuri de magazine de tip fast-food, dar şi de bricolaj. În plus, actorul a anunţat deja obişnuitele spectacole de pe 6 şi 7 decembrie, de la Sala Palatului, pe care le va susţine alături de colegii lui. Zilele trecute, actorul a publicat un mesaj pe conturile sociale lângă o poză cu personajul Olaf din filmul de animaţie „Frozen – Regatul de gaheaţă”. „Pentru cei ce încă mai au dubii, aflaţi că vocea lui Olaf e a mea pe versiunea dublată în română. Acum, ţinând cont că vine «Frozen 2», nu ştiu dacă tot eu.

 

Ultima oară le-am cerut o sumă modică ăstora cu dublajele şi tot li s-a părut mult. Vedem ce o fi”, a scris actorul din „Las Fierbinţi” pe conturile sociale. Click! a aflat că un astfel de dublaj poate ajunge sau chiar poate depăşi 1.500 de euro  dacă vocea e împrumutată unui personaj principal.

„E de muncă la un astfel de proiect, însă la noi actorii nu sunt consideraţi mari vedete, mai ales de casa de filme care aduce respectivul proiect. Onorariul de 1.500 sau 2.000 de euro li se pare mult celor care aduc filmul la noi în ţară”, ne-au spus surse de pe piaţa media. Mihai Bobonete a mai dublat vocea pentru personajul animat Olaf în prima parte a filmului, în 2013, iar apoi a fost solicitat pentru vocea personajului Emmet din „The Lego Movie – Marea aventură Lego”, din 2014 şi 2019, versiunea dublată.

 

Citește și:

Mihai Bobonete, romantic cu soţia după ce era să moară în Grecia: «A fost nasol tare!»

VIDEO Mihai Bobonete, teroare în Grecia din cauza tornadei care a ucis 7 oameni: «Am fost la un pas să o mierlim»

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1