Mihai Bobonete, naș de profesie. Cu cine se mai înrudește și cum arată invitația

bobonete12-13-vedete-1.jpg

mihai bobonete sotie catalina
Mihai Bobonete este "Bobiță" în Las Fierbinți
foto: PRO TV

Interpretul lui Bobiţă din serialul “Las Fierbinţi” (PRO TV) are eveniment mare în familie, toamna aceasta. După ce anul trecut l-a năşit pe Mihai Raiţ Dragomir şi pe soţia sa, și a fost și el năşit, la rândul său, de Octavian Strunilă şi de soţia acestuia, Oana, acum Mihai Bobonete (38 de ani) va îmbrăca din nou costumul de naș.

El și Cătălina îi vor cununa pe Cosmin Natanticu şi pe Eliza Georgescu. Actorul de comedie, fost concurent anul acesta la “Ferma vedetelor”, a decis să se aşeze la casa lui şi a stabilit ca această dată să fie pe 9 septembrie, când se va prezenta în faţa ofițerului stării civile. Iar după ce vor semna actele de căsnicie, cei doi şi invitaţii lor se vor distra într-un restaurant din “Pădurile Regale”.

fotografia_cu_care_au_anuntat_ca_familia_bobonete_le_va_fi_nasi.jpg

Fotografia cu care au anunţat că familia Bobonete îi va cununa
foto: arhivă personală

Invitația pe care au trimis-o nuntașilor este inedită și foarte amuzantă, fiind realizată sub forma unei citații la tribunal. Bobonete şi Natanticu se ştiu de ceva vreme şi chiar au colaborat de mai multe ori atât în spectacolele de stand-up comedy, cât şi la diverse emisiuni de televiziune, precum “Pe bune”, care a fost difuzată anul trecut la Pro TV.

cosmin-natanticu-sotie.jpg

Cosmin Natanticu și viitoarea lui soție, Eliza
foto: arhivă personală

invitatie_nunta.jpg

Așa arată invitația
Loading...

Citește și

  • La început au fost colegi, apoi au devenit prieteni, iar mai nou au ajuns să se înrudească între ei. De peste 7 ani, de când filmează pentru serialul „Las Fierbinţi”, ajuns la cel de-al 13 lea sezon, actorii din rolurile principale se năşesc pe bandă rulantă. Mai mult, colaborează şi în afara serialului şi au o mulţime de planuri tot împreună.

  • Angajaţii din PRO TV şi-au pregătit pantofii de dans. Asta pentru că două dintre cele mai importante vedete ale postului, Mihai Bobonete şi Octavian Strunilă, se pregătesc să-şi ducă partenerele la altar. Mai mult, cel din urmă va fi şi naş de cununie pentru Bobiţă. Un alt actor din „Las Fierbinţi”, Mihai Raiţ, s-a căsătorit civil în aprilie.