Mihai Bobonete a împlinit vârsta de 39 de ani! Ce haios era în copilărie!

b119-mihai-bobonete-las-fierbinti.jpg

Bobonete era talentat de la 5 ani și a ajuns la 39 de ani actor de succes

Interpretul lui Bobiţă din serialul „Las Fierbinţi” (PRO TV), Mihai Bobonete, a împlinit 39 de ani și a sărbătorit ziua de naştere pe 14 iunie.

Actorul filmează zilele acestea de zor pentru noul sezon al serialului şi cu siguranţă că şi-a cinstit prietenii şi familia. Încă de mic, Bobonete era pasionat de actorie şi a ajuns acum să o practice cu succes.

Însă până să ajungă să joace şi să prezinte emisiuni la PRO TV, a jucat în filmul „Naşa”, în serialul „Vine Poliţia”, a trecut pe la Antena 1 în 2011, la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, unde l-a interpretat pe „Văru’ de la Giurgeni”, apoi a fost cooptat de Toni Grecu în trupa „Serviciul Român de Comedie”.

b219-mihai-bobonete-mic.jpg

De mic a visat să devină un actor cunoscut

 

El a mai făcut parte din proiecte de umor precum „Made in Romania” şi „Ţaca Paca”. În afară de filmările pentru serialul de comedie unde îl joacă pe cârciumarul Bobiţă, actorul merge în spectacole de stand-up comedy alături de colegii din serial Mihai Raiţ, Adrian Văncică şi Costi Diţă. 

Loading...

Citește și

  • mihai bobonete si robert tudor

    Interpretul lui Bobiţă din”Las Fierbinți”, actorul Mihai Bobonete, este mereu în centrul atenţiei, iar când nu filmează pentru serialul de la Pro TV sau nu are spectacole de stand-up comedy, este naș de profesie. Următorul bebeluș pe care Bobonete a promis că-l va năși este fetiţa magicianului Robert Tudor, care se va naşte în octombrie.

  • Mihai Bobonete, cunoscutul actor din “Las Fierbinţi”, serial difuzat la PRO TV, nu trece niciodată neobservat, iar acum cu atât mai puţin. “Bobiţă”, aşa cum este alintat de fani, după rolul personajului pe care îl joacă, face furori în trafic la volanul noului său bolid, un Mustang albastru sport. Fotoreporterii Click! l-au surprins weekendul trecut pe străzile Capitalei în timp ce testa caii putere pe care îi are sub capotă.