Mihai Bobonete îl vede în oglindă pe Bran

b112_bobonete-bran-3.jpg

Doar mustața îl dă de gol pe Bobonete că nu e Bran

Vedetele autohtone sunt adesea confundate cu starurile de la Hollywood.

Denis Ştefan (42 de ani) seamănă cu Andy Garcia (62 de ani), Cristina Cioran (41 de ani) e copia lui Cameron Diaz (46 de ani), iar Mihai Bobonete (38 de ani) ar putea fi fără probleme Oliver Hardy, celebrul comediant din „Stan și Bran”.

 

Motivat de complimentele primite de la prieteni și apropiați, interpretul lui Bobiță în serialul „Las Fierbinţi” (ProTV) a publicat pe Facebook imagini în oglindă cu el și Bran. „Da... aşa e! Semănăm! Se vede clar! Recunosc!”, a scris actorul.

Mihai Bobonete e originar din Craiova, face stand-up comedy din anul 2003, iar din 2006 a început să joace în filme și să prezinte emisiuni TV, printre care și formatul internațional „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (ProTV).

Loading...

Citește și

  • Vestea că producătorii celui mai îndrăgit serial al momentului, „Las Fierbinţi”, au cerut bani de la Guvern pentru următoarele două sezoane a împărțit țara în două. Demersul celor de la PRO TV nu este însă nici pe departe ieşit din comun şi nici singular în industria cinematografică. În total nouă proiecte au cerut finanţare până acum prin schema de ajutor de stat privind sprijinirea industriei cinematografice.

  • Tot mai multe vedete din showbiz par să se fi abonat la năşia lui Mihai Bobonete. Duminica trecută, simpaticul actor a fost părinte spiritual pentru cuplul Cosmin Natanticu (38 de ani) şi Eliza Georgescu. Petrecerea a avut loc la localul ”Pădurile Regale”, din Corbeanca, iar pentru acest chef de pomină mirii au angajat o firmă specializată.