Mihai Bendeac și-a lăsat pantalonii în vine și a pipăit fundul unei concurente "iUmor"

bendeac.jpg

mihai bendeac
Bendeac și concurenta s-au pipăit reciproc
Foto: captură Antena 1

"iUmor" este emisiunea care reușește nu doar să stârnească hohote de râs, ci și să-i facă pe jurați să participe activ la momentele care li se par amuzante sau ciudate.

Mihai Bendeac este cel mai dispus să intre în jocul concurenților, ba chiar să-i provoace pe aceștia. Noul sezon al show-ului a adus-o pe scenă pe italianca Federica La Pondi. S-au autodeclarat pianistă, dar în momentul în care a ajuns în fața juraților a arătat cum numărul ei se poate preta la o emisiune de umor: este profesoară de twerk (dans din fund n.r.) și și-a arătat talentul pe o piesă clasică. A dat naștere astfel unei mișcări pe care Delia a numit-o "twerk clasic".

Bendeac a avut mai mult curaj și a întrebat-o direct pe femeie: "Fundul dumneavoastră e ferm?". "Da, mă antrenez mult pentru a-l mișca în ritmul muzicii", a spus concurenta. Delia l-a încurajat să meargă să-i atingă posteriorul italiencei.

delia.jpg

delia
Delia a arătat că știe să dea din fund
Foto: captură Antena 1

 

Actorul a primit provocarea Ferdericăi și a vrut să demonstreze că fundul lui este mai ferm. A mers pe scenă, i-a pipăit fundul italiencei și a decretat: "Al meu e de 10 ori mai ferm". Mai mult, Delia a demonstrat că știe să facă twerk, iar Mihai chiar a spus că solista noastră arată mai bine și e mai pricepută.

Loading...
 
 

Citește și