Mihai Bendeac, obsedat de un cântăreț de la noi: "Mi-aș dori să fiu ca el, arată bine și este perfect"

bbbb.jpg

Mihai Bendeac, Iumor, Dorian Popa, Depresie
Mihai Bendeac își dorește să fie fericit cum este Dorian Popa
Foto Facebook

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai excentrici artiști de la noi din țară. Deși, recent a recunoscut că suferă de depresie, își dorește să fie din nou fericit. Acesta și a ales un model care îi inspiră o energie pozitivă, și acesta este Dorian Popa.

Bendeac a dezvăluit că este în depresie și că luptă cu această boală de mulți ani. În pofida faptului că nu este fericit, el a mărturisit că și-ar dori să fie așa. Îl invidiază pe Dorian Popa pentru că este plin de energie și că arată perfect. 

dorrrrrr.jpg

Mihai Bendeac, Iumor, Dorian Popa, Depresie
Dorian Popa îi este model lui Mihai Bendeac
Foto Instagram

"M-am uitat cam o oră jumătate la Dorian Popa și mi-am dat seama că eu trebuie să fiu Dorian Popa sau să fiu măcar ca Dorian Popa.

Cum poate să existe un om care să fie 24 de ore din 24 mega energic și mega fericit? Merge la distracții. Nu are nici probleme cu somnul, eu pe lângă Dorian Popa sunt o ruină. Dacă ești vesel și fericit în permanență, mai ai timp să ai îndoieli? Gândirea pozitivă, el e întruchiparea a tot ce mi-am dorit eu o viață. Și culmea este că la tot ce făcea el, spunea că este genial. A plecat de la emisiunea aia de vară unde se bat ăia cu ciocane și tot spunea că e genial. Așa zicea el. Se dezbracă mereu, arată și bine, e perfect. Dorian popa este prfect și este extraordinar de fericit. L-aș omorî că este prea fericit", a declarat acesta în cadrul emisiunii "Iumor" la care este jurat.

ffffff.jpg

Mihai Bendeac, Iumor, Dorian Popa, Depresie
Mihai Bendeac îl apreciază pe Dorian Popa
Foto Facebook

Actorul a declarat că nu-și dorește să devină tată pentru că ar fi o responsabilitate prea mare pe care nu vrea să și-o asume. El consideră că are nevoie de multă pregătire înainte să devină părinte.

"Nu mi-am propus să fiu tată. Eu consider că trebuie să te pregătești foarte bine, să citești cărți de psihologie. Eu spun părerea mea. Aș citi multe cărți, aș înțelege fiecare problemă a unei vârste. Trebuie să îți faci un plan foarte clar. Un plan să știi că la 3 ani îl duci la primul concert de muzică simfonică, apoi la 4 ani să-l duci la teatru. Să vezi ce gen de poveste trebuie să citească. Mie mi se pare o responsabilitate uriașă. URIAȘĂ", a declarat el la aceeași emisiune.

Loading...

Citește și