Mihai Alexandru a votat piesa altui compozitor la Eurovision!

eurovision.jpg

eurovision 2017
Ce piesă a votat compozitorul melodiei "Yodel It"
Foto: Facebook

Mihai alexandru este compozitorul piesei "Yodel It" cântată de Ilinca Băcilă și Alex Florea și care ne reprezintă la Eurovision în acest an. Când a trebuit să voteze însă una dintre melodiile înscrise în competiție, compozitorul a ales melodia altei țări.

Organizatorii le-au cerut compozitorilor aflați în concurs la această ediție a concursului Eurovision ce are loc la Kiev, să voteze o piesă din competiție, iar Mihai Alexandru a punctat piesa portughezului. 
"Când ascult această piesă, mă eliberez de toate gândurile rele și mă liniștește foarte mult. E o piesă impecabil scrisă și interpretată cu atâta emoție de Salvador Sobral. M-aș fi bucurat mult mai mult, dacă nu ar fi existat în concursul ăsta, împreună cu piesa Italiei, a Bulgariei și a Suediei, care sunt cotate mai bine decăt piesa noastră, conform caselor de pariuri", a declarat pentru Click! la Kiev, Mihai Alexandru.
"Azi, e ziua cea mare. Să dea Bunul Dumnezeu să se termine minunat pentru noi! Nu uitați că rugăciunile și gândurile voastre bune, ne vor ajuta să zburăm cât mai sus. Vin cu rugămintea pentru cei care locuiesc în afara României, să ne voteze masiv, cu tot cu prietenii de acolo. Eu simt că va fi foarte bine. Doamne ajută!", a scris Mihai Alexandru pe contul său de Facebook.

Loading...

Citește și

  • eurovision 2017 finalisti

    Sâmbătă, 13 mai, va avea loc marea finală la Eurovision 2017, în care reprezentanții României vor da tot ce pot pentru a cuceri publicul european. Ilinca Băcilă și Alex Florea sunt încrezători și își doresc să aducă României marele trofeu, dar vor avea de înfruntat numeroși concurenți.

  • eurovision

    Românii sunt cu ochii pe TVR, mai exact, pe Eurovision 2017. Emoții din ce în ce mai mari, atât pentru reprezentanții României la Eurovision, Ilinca Băcilă și Alex Florea, dar și pentru toți românii, care îi susțin din toată inima. Sâmbătă, 13 mai, are loc finala Eurovision, iar după calculele și preconizările multora, România are mari șanse să ocupe un loc foarte bun în competiție.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1