Mihai Alexandru sparge tiparele! Puștii care au câștigat Mamaia Copiilor, Angela, Sara și Luca, au videoclip!

mihai_alexandru.jpg

Mihai Alexandru, Ilinca Bacila, Alex Florea, Al Mike Pepiniera, Eurovision, tinere talente, lansare
Mihai Alexandru sprijină copiii talentați din România

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Un nou videoclip marca Al Mike Pepiniera! Trei copii adorabili, Angela, Sara și Luca, ne cuceresc în videoclipul piesei ”E nevoie de-o schimbare”, scrisă de compozitorul Mihai Alexandru. În 2017, melodia a câștigat Trofeul Mamaia Copiilor,la secțiunea Creație.

Trei puști simpatici, din pepiniera lui Mihai Alexandru, au filmat videoclipul piesei ”E nevoie de-o schimbare”, melodie care în 2017 a obținut trofeul Aurel Manolache la secțiunea Creație, la Festivalul Mamaia Copiilor. Sara Comișan (10 ani), Angela Gheorghiu (9 ani), Luca Iorgu (10 ani) sunt deja vedete în lumea copiilor, toți sunt simpatici și haioși în clipul energic, al compozitorului Mihai Alexandru. Copiii sunt elevii profesoarei Cristina Manoliu Săvulescu.

cei_trei_pusti.jpg

Mihai Alexandru, Angelina Andrei, Ilinca Bacila, Alex Florea, Al Mike Pepiniera, Eurovision, tinere talente, lansare
Cei trei puști talentați

Este unul dintre cele mai bune videoclipuri pentru copii, realizate la noi. Mihai Alexandru a fost la un pas să câștige din nou selecția națională a concursului Eurovision, cu melodia ”Walking On Water”, interpretată de doi tineri de 16 ani, Alexia și Matei, care au ieșit însă pe locul 2 în clasamentul final, fiind întrecuți la limită de trupa ”The Humans”, care a fost aleasă să reprezinte România la concursul European de la Lisabona, Portugalia, din luna mai. Anul trecut, Mihai Alexandru a concurat și a câștigat selecția națională cu piesa ”Yodel it”, interpretată de tinerii Ilinca Băcilă și Alex Florea, care s-au clasat pe locul 7 în competiția internațională de la Kiev, Ucraina.
 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Se știe că până în 2007, an în care a divorțat oficial, Nicola a cules lauri pe scenă și datorită soțului ei, compozitorul Mihai Alexandru, cel care i-a făcut cele mai frumoase hituri. "Dincolo de noapte e zi", "Îți mulțumesc", "Milioane", "Lângă mine", "Honey", "Don't break my heart", "De mă vei chema" sunt doar câteva din compozițiile lui Mihai Alexandru. Iată că după separare, cei doi au mers în direcții diferite, iar acum Mihai scoate din joben melodii de succes pentru alți artiști.

  • Mihai Alexandru

    Mihai Alexandru s-a înscris la selecția națională a concursului Eurovision pentru a 19-a oară. De această dată, compozitorul vrea să dea lovitura cu alt stil, o piesă nouă, interpretată de doi puști talentați.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5