Mihai Albu, mesaj dur împotriva Iuliei Albu: «Exagerează cu acest aspect, mai ales public»

Citeste tot despre: 

Iulia Albu și fostul soț, Mihai Albu au parte în continuare de conflicte. Totul este din cauza faptului că fiica lor ar putea spun mamă, respectiv tată, altor părinți, dacă unul dintre ei s-ar recăsători.

De curând, Iulia Albu a făcut câteva declarații referitoare la faptul că fiica ei urmează să spună și altui bărbat tată, lucru care l-a deranjat enorm pe Mihai Albu, tatăl biologic.

El a publicat o imagine pe Facebook în care se vorbea despre acest lucru, iar mesajul pe care l-a scris în dreptul imaginii a fost dur.

“Aș lua poziție, dar mă străduiesc să tac, așa cum am făcut de mai mult de un an… ? Fetița mea îmi spune total diferit și eu o cred, este tot ce contează pentru mine!”, a scris Mihai Albu pe Facebook.

El a recunoscut că indiferent dacă el va avea o relație serioasă cu o altă femeie, nu ar putea să-și îndemne fiica să o numească mamă, lucru pe care Iulia Albu îl face deja cu noul iubit.

iulia_albu.jpg

Iulia Albu

“Chiar dacă s-ar întampla asta (n.r. să aibă o nouă parteneră de viață pe care fiica sa să o vadă ca o mamă), eu nu voi încuraja-o s-o numească mamă! Și nici nu aș putea să declar public că ar putea avea altă mamă. Niciodată!”, a replicat designerul de pantofi pe contul personal.

Mihai Albu a mărturisit că este important pentru un copil să prețuiască ambii părinți, în aceeași măsură.

“Este important pentru copil să prețuiască ambii părinti deopotrivă! Și mai important să nu denigrezi celălalt părinte indiferent de câtă ură ai fi adunat… mai ales în fața copilului! Atâta timp cât încurajezi minorul să spună și să creadă că ar avea alt tată, il bulversezi și derutezi premeditat!”, a mai declarat el.

Loading...

Citește și