Mihai Albu a ajuns să își vadă fetița pe ceas: “A venit zece minute să împodobim bradul!”

mihai_albu.jpg

Mihai Albu
FOTO: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Răutățile dintre Iulia (35 de ani) și Mihai Albu nu au dispărut nici după aproape patru ani de la divorț. Pentru că cei doi de fiecare dată când au ocazia nu ezită să își arunce săgeți veninoase unul celuilalt, chiar și în public.

Contactat recent de Click!, celebrul designer ne-a mărturisit că fosta lui parteneră de viață găsește tot felul de motive ca fiica lui, Mikaela (7 ani) să nu stea în prezența sa. “De Sărbători, nu mi-am văzut copilul! Doar în Ajunul Crăciunul a venit 15 minute la mine, să îi dau cadoul de la Moșul, și înainte cu o zi a venit zece minute să împodobit bradul, atât. Iar, de Sărbători a fost plecată din București și nu am vorbit cu ea pentru că nu are telefon mobil, este prea mică să aibă, nu au nici colegii săi. O să îi cumpăr așa ceva când Iulia o să se decidă că îi trebuie. Copilul își dorește să vină să stea cu mine, dar văd că apar tot felul de probleme de la o zi la alta și nu se poate. Sper ca lucrurile să nu rămână așa pentru că la sfârșitul lunii avem proces și o să văd acolo ce decid magistrații pentru că eu îmi doresc să am un program conturat și stabil cu Mikaela, nu așa cu minutele”, ne-a mărturisit acesta.

Totodată, Mihai Albu ne-a mai spus că nu ar spune “nu” unei noi relații amoroase: “Mi-aș dori o familie de care să mă bucur, de ce să nu vreau?”.

loading...