De nerecunoscut! Mihaela Tatu a mărturisit cum a reuşit să slăbească 20 de kilograme

mihaela.jpg

mihaela tatu de trei ori femeie emisiune televiziune
Mihaela Tatu a fost gazda emisiunii "De 3 x femeie"
foto: arhiva personală

Se simte bine în pielea ei şi e mândră că a schimbat măsura la haine! Mihaela Tatu (53 de ani) s-a retras de câţiva ani din televiziune, dar, joi seara, a atras toate privirile la un "Gala femeilor care Dăruiesc Sănătate", găzduită de Florentina Opriş. Fosta prezentatoare de la Acasă Tv, aşa cum o ştiu fanii, a urcat pe scenă pentru a-şi ridica un premiu şi a dezvăluit reţeta simplă cu care a dat jos 20 de kilograme.

De voie, de nevoie, Mihaela Tatu a dat jos 20 de kilograme, fiind foarte atentă la dietă şi mergând regulat la sala de sport. Se pare însă că aceste două "ingrediente" nu sunt singurele care au făcut-o pe vedetă să-şi schimbe radical garderoba. Fosta prezentatoare a emisiunii "De 3 x femeie" a mărturisit că toate aceste schimbări se datorează iubitului ei. 

mihaela_tatu_inainte_si_dupa.png

mihaela tatu inainte si dupa ce a slabit 20 de kilograme
Mihaela Tatu s-a transformat radical în ultimul timp
foto: colaj Click!

”Am slăbit 20 de kilograme într-un an. Eu cred că sunt mai sexy acum. Am pe cineva, şi da, se află în România. Nu o să spun mai multe, nu dau detalii. Dragostea şi munca m-au făcut aşa de sexy, aşa cum arăt acum”, a declarat Mihaela Tatu, joi seara în timp ce urca pe scenă pentru a i se înmâna un premiu.

florin_grigore_si_mihaela_tatu.jpg

mihaela tatu florin grigore gala femei care daruiesc sanatate
Mihaela Tatu, alături de interpretul de muzică populară Florin Grigore
foto: arhiva personală

Unul dintre care au rămas impresionaţi de energia debrodantă a vedetei a fost interpretul de muzică populară, Florin Grigore. Solistul de folclor a avut ocazia să-i înmâneze premiul şi să schimbe câteva cuvinte cu Mihaela Tatu. "A fi femeie înseamnă a avea menire de a dărui dragoste", s-a rezumat artistul să spună fiind impresionat de ambiţia vedetei, care a făcut-o să-şi dorească să se transforme.

Mihaela Tatu a fost diagnosticată cu fibrom uterin

Vedeta tv a renunţat la proiectele în televiziune de mai bine de trei ani, după ce a fost diagnosticată cu fibrom uterin. Numeroasele drumuri prin ţară ca profesor de oratorie şi-au pus amprenta pe silueta Mihaelei Tatu, care ani la rândul a prezentat emisiunea “De 3X femeie”. Mesele neregulate, oboseala şi lipsa unor antrenamente zilnice au făcut ca fosta vedetă de televiziune să se îngraşe considerabil, dar din fericire a reuşit să slăbească. 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Mihaela Tatu (51 de ani) nu a dispărut doar de pe “sticlă”, ci şi din Bucureşti, oraşul în care a cunoscut celebritatea. Prezentatoarea s-a retras de trei ani la Oradea, acolo unde lucrează ca mediator. Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute prin Capitală, iar imaginile sunt departe de cele cu care ne-a obişnuit pe micile ecrane. 

  • mihaela tatu s-a ingrasat 19 kg

    După ce reuşise să slăbească, Mihaela Tatu (52 de ani) a luat din nou proporţii îngrijorătoare! Fosta prezentatoare tv a dezvăluit motivele pentru care a ajuns să cântărească mai mult cu 19 kilograme în ultimele luni.

  • mihaela tatu proiecte a renunta la televiziune

    Deşi nu mai apare frecvent pe sticlă, Mihaela Tatu (52 de ani) nu stă degeaba. Fosta prezentatoare a emisiunii "De 3 X femeie" este implicată până peste cap în alte activităţi. Nu refuză categoric să revină în televiziune, dacă i s-ar da pe mână un proiect care să i inspire pozitiv.

  • De aproape trei luni, Mihaela Tatu a ales să locuiască în Oradea. Aici, are o îndeletnicire foarte plăcută: imprimă voci pentru personaje din desenele animate. Dar, în acelaşi timp, urmează un curs de mediator.