Mihaela Tatu: «El Camino a fost întâlnirea sinceră cu Dumnezeu»

t16-7-vedete-mihaela-tatu-1.jpg

Mihaela Tatu a parcurs aproape 1.000 km până la mormântul Sfântului Iacob, în Spania

În 2012, Mihaela Tatu (53 de ani) s-a înălţat spiritual prin aceeaşi metodă pe care a ales-o anul acesta şi Gina Pistol: pelerinajul pe El Camino.

 După ce în 2011 a suportat o intervenţie chirurgicală care a durat cinci ore, pentru extirparea unui fibrom uterin, vedeta a reconsiderat ceea ce contează cu adevărat în viaţă. Astfel, în doar 6 săptămâni, Mihaela a parcurs, pe jos, drumul sfântului Iacob - Camino de Santiago de Compostela - adică aproape 1.000 de kilometri.

t26-7-vedete-mihaela-tatu-2.jpg

Fosta vedetă de la Acasă TV a pornit în călătoria spirituală după ce a trecut printr-o cumpănă în viaţă

 

«Camino a fost întâlnirea adevărată şi sinceră cu El (Dumnezeu) şi cu mine. A fost sfârşitul şi-nceputul. De neuitat au rămas clipele în care m-am rugat fără încetare, momentele de întâlnire cu îngeri păzitori, în persoanele altor pelerini «, mărturisea Mihaela la întoarcerea din călătoria sa iniţiatică. De atunci, fosta vedetă TV, care a dat lovitura cu emisiunea “De 3X femeie” (2001-2008, Acasă TV), s-a reprofilat şi a început să ţină seminarii motivaţionale şi cursuri de dezvoltare personală. Şi toate acestea au schimbat-o şi mai mult. “Pot să-ţi spun cu mâna pe inimă. Înainte îmi era frică de boală şi/sau de moarte, acum nu mai e cazul. Ştiu sigur că am îngeri păzitori, că Dumnezeu, în toată iubirea şi lumina lui, ne ocroteşte. Am început să trăiesc cu adevărat când am început să iubesc viaţa şi fiinţele ei, când mi-am dat seama câte mai am de învăţat, dăruit şi de făcut”, a povestit Mihaela pentru unica.md.

loading...
Loading...