Mihaela Rădulescu, salopetă de «scandal» la un eveniment auto

12_2-col-mihaela-radulescu.jpg

Mihaela şi-a băgat fundul în gura unui “crocodil“

În timp ce foştii ei colegi de juriu de la “Românii au talent” (PRO TV) filmează de zor pentru un nou sezon al emisiunii, Mihaela Rădulescu (49 de ani) are timp berechet să stea cu iubitul ei, Felix Baumgartner (49 de ani).

Sportivul austriac este din ce în ce mai îndrăgostit de românca noastră şi pune des pe reţelele sociale tot felul de imagini de cuplu. Deunăzi, Felix ne-a arătat-o pe Mihaela la un eveniment auto, într-o ipostază caracteristică ei: jucăuşă şi excentrică.

 

Diva, într-o ţinută şi într-o poziţie provocatoare, “şi-a băgat” fundul în gura unui crocodil colantat pe o maşină de curse, un superb Audi R8. Nu este prima dată când Mihaela face năzbâtii cu Felix: a stat în poziţia masă, iar el a servit micul dejun de pe spatele ei sau s-a lăsat fotografiată pe WC, în natură, în timpul unei escapade la munte. 

Loading...

Citește și

  • Foto

    Mihaela Rădulescu a plecat de la PRO TV, după 4 ani de colaborare cu emisiunea “Românii au talent”, iar locul ei rămas liber, la masa juriului, le-a făcut multora cu ochiul. Iată că producătorii n-au apelat la vedete noi, ci l-au adus înapoi pe specialistul Mihai Petre, care a mai fost jurat la perioada 2011-2014.

  • Mihaela Radulescu

    La 49 de ani, Mihaela Rădulescu a trecut prin numeroase intervenţii de ordin estetic, unele vizibile şi recunoscute, altele mai puţin sesizabile, despre care diva nu a dat prea multe detalii. Imaginile cu vedeta din ultimii ani au fost analizate de medicii plasticieni care au ajuns la o concluzie clară. Prezentatoarea tv a exagerat cu operaţiile, unele intervenţii cântărind foarte mult în aspectul de azi al fostei jurate de la Pro Tv.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1