Mihaela Rădulescu: «M-a apucat un chef să fac copii»

mihaela_felix.jpg

mihaela radulescu felix
Pe Mihaela o bate gândul să-i facă un copil lui Felix
Foto: arhivă personală

Seara de vineri, 13 mai, și a treia semifinală din Românii au talent, i-au trezit Mihaelei Rădulescu (46 de ani) dorința de a mai avea cel puțin un copil, după cum ea însăși a mărturisit în direct.

Momentul muzical al "Familiei Cinci" și felul în care părinții și cei trei copii au interacționat pe scenă au făcut-o pe Răduleasca să suspine după un frate sau o soră pentru Ayan, fiul pe care îl are cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

familia_cinci.jpg

familia cinci
Familia Cinci a pus-o pe gânduri pe Răduleasca
Foto: captură Pro Tv

 

"M-a apucat momentul care m-a lăsat pentru o vreme, dar a venit timpul să aibă și Ayan un frate sau o soră. Sau chiar mai mulți. Văd că se vede foarte bine să faci copii blonzi. Felix nu e aici, așa că nu am cu cine să fiu ocupată", a spus diva din juriu. Ayan (11 ani) se înțelege foarte bine cu Felix Baumgartner, cu care a și fost într-o vacanță, alături de Mihaela, bineînțeles, în Finlanda, unde au petrecut timp prețios împreună.

mihaela_felix_si_ayan.jpg

mihaela felix ayan
Mihaela, Felix și Ayan au mers împreună în Finlanda
Foto: arhivă personală

 

 

Loading...

Citește și

  • ayan mihaela radulescu fiu 11 ani bucatar clatite

    Mihaela Rădulescu nu moare de foame cu fiul ei. Ayan, în vârstă de 11 ani, a făcut o demonstraţie culinară, iar rezultatul a fost spectaculos. Mândră de talentul fiului ei diva de la Monte Carlo a imortalizat momentul şi a împărtăşit imaginea cu fanii.

  • mihaela radulescu tablou de familie

    Nu mai există îndoială că relaţia Mihaelei Rădulescu cu Felix Baumagrtner se îndreaptă spre clădirea unei familii fericite. Recent, vedeta de televiziune a făcut un pas important în ceea ce îl priveşte pe sportivul austriac. Şi-a călcat pe suflet şi i l-a prezentat lui Ayan pe bărbatul cu care se iubeşte de aproape un an şi jumătate.

  • Mihaela Rădulescu (46 de ani) e pe cai mari. Pe lângă faptul că Felix Baumgartner (46 de ani), unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de pe planetă, e mort după ea, românca a reuşit să-i cucerească şi pe părinţii acestuia.

  • Iubeşte sportul şi adoră să trăiască sănătos. Mihaela Rădulescu (44 de ani) face zilnic exerciţii şi se antrenează cel puţin 30 de minute în fiecare zi.