Mihaela Rădulescu își provoacă fanii cu o poză în care nu poartă sutien

radulescu.jpg

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu își vede liniștită de viața la Monaco
Foto: arhivă personală

Mihaela Rădulescu se află într-o pauză în ceea ce privește aparițiile pe micul ecran. După o perioadă aglomerată în care făcea naveta București-Monaco pentru emisiunile "Uite cine dansează" și "Românii au talent", vedeta își vede de relația cu Felix Baumgartner și de grija pentru fiul ei, Ayan.

Pentru a nu ieși din mintea fanilor săi, Răduleasca se menține în atenția lor prin intemediul imaginilor publicate pe rețelele sociale. Printre cele în care se pozează alături de Felix, cele cu operele de artă din casa sa sau cele cu Ayan, Mihaela strecoară și câte o provocare pentru oamenii care o urmăresc.

Este și cazul unei poze în care apare fără sutien, cu spatele spre cameră, în care își arată trupul sculptat de multele ore petrecute făcând sport. "Fă-mă să mă întorc", a scris jucăușă Mihaela.

mihaela.jpg

mihaela radulescu
Mihaela le-a adresat o provocare fanilor
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • ort Boyard, Mihaela Radulescu, manichiura, diva, concurenti Fort Boyard, concurs PRO TV, escalada

    Aflată mereu între două avioane, Mihaela Rădulescu (48 de ani) a ajuns să petreacă mult timp în aeroport. De voie, de nevoie, diva a fost nevoită chiar să doarmă în sala de aşteptare, iar luni a fost una dintre acele zile. Jurata de la Românii au talent a mărturisit că este blocată în Monaco, dar nu s-a lăsat cuprinsă de supărare, ci dimpotrivă a făcut haz de necaz. Prezentatoarea le-a mărturisit fanilor că se pricepe foarte bine să transforme lucrurile mai puţin plăcute, în întâmplări fericite.

  • mihaela radulescu

    Mihaela Rădulescu n-ar fi fost ea dacă n-ar fi întâmpinat Crăciunul într-o ținută super sexy și cu un mesaj pentru iubitul ei, austriacul Felix Baumgartner. ”Tu ești tot ce-mi doresc de Crăciun”, i-a transmis Răduleasca acestuia prin intermediul contului personal de Instagram.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1