Mihaela Rădulescu, într-un moment de sinceritate: «M-am măritat suficient»

mihaela.jpg

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu a purtat roșu în a patra semifinală
Foto: captură Pro Tv

Mihaela Rădulescu trăiește de doi ani o poveste de iubire cu parașutistul Felix Baumgartner, pe care-l numește "dragostea ei", alături de care călătorește prin toate colțurile lumii și trăiește periculos momente pline de adrenalină. Deși acesta ar fi cerut-o de nevastă, prezentatoarea de la "Uite cine dansează" nu se grăbește să meargă la altar.

Momentul unui concurent, care a mărturisit că și-a găsit dragostea după preselecțiile "Românii au talent", a făcut-o pe Mihaela Rădulescu să spună că nu se grăbește să se căsătorească din nou. Deși are o relație de mai bine de doi ani cu austriacul Felix Baumgartner și chiar ne-a lăsat să înțelegem că s-a logodit cu acesta, vedeta nu pare că vrea să devină doamna Baumgartner prea curând, căci se simte bine în relație așa cum este ea acum.

felix baumgartner casatorie mihaela radulescuZoom
Felix a cerut-o în căsătorie pe Mihaela
foto: arhiva personală

 

Mihaela a fost căsătorită de trei ori. Primul ei ales a fost Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a și păstrat. În 1989, aceasta a devenit pentru prima dată femeie măritată, dar căsnicia a durat doar câteva luni. S-a refugiat în brațele lui Dan Chișu, dar cu acesta nu a ajuns la altar.

Următorul său soț a fost Ștefan Bănică, pe care l-a acuzat de infidelitate și de care a divorțat în 1999. Diva de la Monaco s-a căsătorit apoi cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, pentru care a trecut la religia iudaică, și al cărui nume l-a alipit celui pe care îl avea deja și pe care îl păstrează și acum în acte. Mariajul lor a durat din 2004 și până în 2009, iar cei doi au împreună un băiat, singurul copil al Mihaelei, Ayan.

loading...

Citește și