Mihaela Rădulescu și-a scos sânii la soare de Paștele catolic

raduleasca_1.jpg

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu a demonstrat de multe ori că este lipsită de inhibiții
Foto: arhivă personală

După o vacanță în friguroasa Finlanda alături de Felix, iubitul său, și Ayan, fiul ei, Mihaela Rădulescu (46 de ani) aspiră spre zile pline de soare și căldură.

Dovadă stă cea mai recentă fotografie publicată de jurata de la "Românii au talent" pe pagina ei de Facebook, o poză sexy, așa cum alege de multe ori să împărtășească cu admiratorii ei. Tolănită în iarbă, Mihaela se arată în toată splendoarea: doar în sutien și o pereche minusculă de pantaloni scurți pe care îi ține cu nasturii desfăcuți, pentru a-și lăsa o cât mai mare parte a trupului să fie sărutată de razele soarelui.

mihaela radulescuZoom
Mihaelei Rădulescu îi este dor de vară și de zilele călduroase
Foto: arhivă personală

 

Mesajul care a însoțit fotografia este unul sugestiv: "Mi-era dor de iarbă verde și de soare, mai ales după frigul din Finlanda. Paște fericit pentru cei care care sărbătoresc astăzi. Toropeală placută, pentru ceilalți!" Prietenii de pe rețeaua de socializare nu au întârziat să reacționeze: "Cu poza asta urezi tu oamenilor toropeală plăcută???", iar diva de la Monaco nu a rămas datoare: "Numai poze cu căciuli am postat în ultima vreme. Mi-a ajuns. Am dat jos căciula."

loading...
Loading...

Citește și

 • mihaela radulescu

  Mihaela Rădulescu nu a rămas insensibilă la atentatul terorist care a lovit capitala Belgiei, marți, 22 martie. Jurata de la "Românii au talent" a ales să-și expună părerea pe pagina oficială de Facebook și a ținut să-și îmbărbăteze fanii și să le transmită să se bucure de viață prin iubire, să-și trăiască și urmeze visurile și să fie fericiți cu liniștea din lumea lor proprie.

 • mihaela radulescu

  Apariţiile sexy ale Mihaelei Rădulescu sunt la ordinea zilei, însă nu tot timpul fanii au ocazia să o vadă sumar îmbrăcată. După ce s-a pozat goală în piscină şi în cadă, vedeta a decis să mai pună ceva haine pe ea şi s-a fotografiat în chiloţei, în balconul casei ei din Monaco. Cu marea în spate, jurata de la Pro Tv şi-a salutat fanii, care sigur au făcut abstracţie de peisaj şi s-au bucurat de formele bine conturate ale Mihaelei.

 • mihaela radulescu goala pictorial

  Mihaela Rădulescu este fără doar şi poate muza lui Felix Baumgartner. Sportivul auriac, pasionat de fotografie, şi-a surprins iubita goală în pisicnă, iar imaginea a făcut furori pe reţele de socializare unde vedeta tv a publicat poza.

 • mihaela radulescu tablou de familie

  Nu mai există îndoială că relaţia Mihaelei Rădulescu cu Felix Baumagrtner se îndreaptă spre clădirea unei familii fericite. Recent, vedeta de televiziune a făcut un pas important în ceea ce îl priveşte pe sportivul austriac. Şi-a călcat pe suflet şi i l-a prezentat lui Ayan pe bărbatul cu care se iubeşte de aproape un an şi jumătate.