Mihaela Rădulescu, criticată de psiholog: "Are un comportament «pervers», deviant" FOTO

mihaela radulescu

mihaela radulescu fani critici dure
Mihaela Rădulescu a fost acuzată că are un comportament agresiv în emisiuna „Românii au talent”, doar de dragul audienței
captură: PRO TV

Mihaela Rădulescu (45 de ani) continuă să fie în centrul atenţiei! După scandalul monstru care s-a creat în jurul ei, în prima ediţie din noul sezon al emisiunii "Românii au talent" (după ce jurata a acuzat o concurentă de 14 ani că ar fi prea grasă pentru sportul pe care îl practică), criticile continuă să curgă.

Mihaela Rădulescu face valuri din nou! De această dată, cel care critică dur comportamentul juratei de la "Românii au talent" este nimeni altul de cât “psihologul vedetelor”, Ilie Marinescu.

mihaela_radulescu_ilie.jpg

mihaela radulescu fani critici dure
Mihaela Rădulescu, criticată dur de Ilie Marinescu
Foto: Arhivă personală

 

Diva de la Monaco, Mihaela Rădulescu, a fost pur şi simplu desfiinţată de Ilie Marinescu. Psihologul a luat în calcul trei momente ale apariţiei şatenei în emisiunea "Românii au talent":  când a făcut grasă o concurentă care tocmai încheiase un număr senzaţional de dans combinat cu gimnastică, când a sărutat un concurent de 24 de ani şi când s-a tăvălit lasciv prin făină.

Mihaela Rădulescu, acuzată că are un comportament agresiv

"Lipsa de înţelegere din partea unui membru al juriului faţă de anumiţi concurenţi, în speţă a Mihaelei Rădulescu, arată că acei concurenţi trebuie să ţină seama de părerile juriului şi nu de propriile convingeri sau aptitudini. A impune propriile criterii de evaluare fără a ţine cont de respectarea personalităţii unui concurent indică o latură agresivă a comunicării sentimentelor şi opiniilor, ceea ce se traduce prin lipsă de toleranţă. Ar trebui să ne întrebăm cum s-ar simţi Mihaela Rădulescu dacă cineva i-ar scoate în evidenţă anumite defecte. Ea profită de postura de membru în juriu şi consideră că asta îi dă dreptul să umilească un concurent doar pentru că nu toţi sunt modele. Orice individ are calităţi dincolo de aspectul fizic", a mărturisit Ilie Marinescu despre Mihaela Rădulescu, potrivit Ring.

Psihologul o atacă dur pe Mihaela Rădulescu

În plus, psihologul dezaprobă comportamentul divei de 45 de ani, Mihaela Rădulescu.

"Mihaela Rădulescu dansând sau sărutându-se cu un concurent doar de dragul unui rating scoate în evidenţă, de asemenea, o personalitate accentuată. Ar face orice pentru a ieşi în evidenţă fără a ţine cont că fiecare etapă de dezvoltare a unui individ se raportează la un anumit tip de comportament. Odată cu acumularea unui număr de ani trebuie să devii model pentru alţii. Dacă la o vârstă mai mică, un comportament «pervers» poate fi acceptat sau tolerat, odată cu trecerea anilor, acesta poate fi încadrat ca fiind deviant", a afirmat Marinescu, despre Mihaela Rădulescu.
"Comportamentul pe care îl are Mihaela Rădulescu e un factor important în determinarea valorii individului, existând interes continuu în actele publice sau intime. În general, o astfel de persoană ar trebui să recunoască faptul că are mai multe faţete ale personalităţii şi că, pentru a ieşi cu orice preţ în evidenţă, lasă vederii acea faţetă care să o poziţioneze într-o lumină defavorabilă a reflectoarelor, dar şi a unei părţi din opinia publică. Pentru o persoană care se mândreşte că e acceptată să locuiască peste hotare, cum e Mihaela Rădulescu, e trist să aibă o atitudine contrară normelor de convieţuire socială pe criterii de respect al personalităţii, naţionalităţii, culturii şi etniei. Acolo ar suporta uşor oprobriul public, dar nu în România, unde totul e permis", a adăugat psihologul despre Mihaela Rădulescu.

Cum a creat Mihaela Rădulescu un imens scandal

andra_si_mihaela.jpg

mihaela radulescu fani critici dure
Andra şi Mihaela Rădulescu au intrat în conflict, în emisiune
Foto: Captură Pro TV

 

În prima ediţie din noul sezonl al emisiunii, jurata de la "Românii au talent", Mihaela Rădulescu i-a reproşat uneia dintre concurente, care tocmai încheiase un număr senzaţional de dans, că e grasă pentru sportul pe care îl practică, motiv pentru care a discutat în contradictoriu cu Andra.

"Dacă te pun pe cântar data viitoare şi nu ai cu cinci kilograme mai puţin nu mai treci de mine", i-a atras atenţia Mihaela Rădulescu uneia dintre concurente care au evoluat la preselecţia de la Cluj. Cele două tinere au executat un număr de gimnastică pe melodia „Just Give Me a Reason" a lui Pink. Mihaela Rădulescu i-a replicat Andrei, care a contrazis-o: "Ţie îţi plac dansatoarele grase? «Lacul lebadelor» pe 100 de kilograme pe picior! Nu merge, Andra, la gimnastică, e dans".

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1