Mihaela Moise a devenit mamă pentru prima oară. A născut o fetiță

mihaela-moise-copil.jpg

Mihaela Moise a născut
Citeste tot despre: 

Mihaela Moise este foarte fericită deoarece sâmbătă, 17 noiembrie, ea a devenit mama unei fetițe pe nume Katia. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste, iar acum, faptul că fetița lor a venit pe lume, cei doi se simt foarte împliniți.

Mihaela Moise a făcut anunțul că a născut pe rețelele de socializare, unde prietenii ei virtuali i-au scris multe mesaje de felicitare.

Mihaela Moise a născut o fetiță pe nume Katia

Fosta jurnalistă a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a anunțat faptul că fiica ei a venit pe lume.

"Bine ai venit pe lume, iubita mea! Viața acum începe! Te iubesc la infinit! Mami!", a scris Mihaela Moise pe Facebook. Vedeta a primit multe mesaje frumoase după ce a născut.

Cum și-a cunoscut Mihaela Moise iubitul

Povestea de iubire a Mihaelei Moise, cunoscută și ca Meme, a început în urmă cu un an și jumătate și e demnă de scenariul unui film. Și-a cunoscut logodnicul la spitalul Fundeni, loc unde fiecare dintre ei își trata mama de cancer. Deși s-au cunoscut într-o situație tristă, cei doi acum sunt foarte fericiți, mai ales că au devenit și părinți.

Mihaela Moise i-a cumpărat fiicei pătuț de 6.000 de euro

Pătuțul bebelușei, care s-a născut astăzi, arată ca din basmele cu prințese, deoarece este foarte mare și este realizat doar din materiale de calitate.

mihaela_moise-logodnic_1.jpg

MIhaela Moise a ales un pat foarte scump pentru bebe

”Am vrut să-i fac lui Vali o surpriză. El nu știa ce am ales pentru fetița noastră, așa că l-am dus la târgul de mobilă. Dormitorul «Romina» a costat undeva la 6.000 de euro, este din lemn masiv, poate să-l folosească până la vârsta de 20 de ani, pentru că se poate lungi. Nu am luat doar pentru micuța noastră, ci și pentru noi. O vom primi ca pe o regină”, ne-a spus Mihaela Moise.

Loading...

Citește și