Mihaela Mihai, teroare cu cel de-al doilea soț: ”Mi-a turnat drog în cafea, mă suna din oră în oră, mă întreba cu ce m-am îmbrăcat"

mihaela_mihai.jpg

mihaela mihai sanatate medici
Mihaela Mihai
foto: arhiva personală

Mihaela Mihai (73 de ani), devenită celebră în anii comunismului cu piesa ”De-ai fi tu salcie la mal”, scrisă de Horia Moculescu, a avut un munte de succes pe plan muzical însă, la pol opus, viața personală i-a fost presărată de ghinion. Dezvăluirile sale despre cea de-a doua căsnicie îți dau fiori, Mihaela fiind, ani la rând, victima unui bărbat bolnav de gelozie.

Interpreta de muzică ușoară Mihaela Mihai n-a avut noroc în dragoste, trecând prin trei căsnicii, dar cea mai cumplită relație a avut-o cu cel de-al doilea soț, francezul Maxime Dufour, pe care l-a cunoscut la Paris, unde ea se mutase în 1975, la vârsta de 29 de ani. Artista susține că, la început, bărbatul nu era violent, dar că gelozia îl transformase. ”Soţul meu nu mă bătea, dar mă agresa psihic. Nu puteam să ies undeva cu el, că avea impresia că îmi fac semne cu alt bărbat şi mă teroriza pe treaba asta. La un moment dat mi-am dat seama de ce insista atât de mult să facă el cafeaua dimineaţa, pentru că mă droga cu ea. Cinci ani m-a drogat, ca să poată să mă facă să depind de el. La un moment dat am ajuns la faza în care eram de-a dreptul controlată şi am realizat că nu era atât dragoste din partea lui, cât nevoia de a mă poseda, era posesiune paranoică de-a dreptul. Pleci de acasă, îţi bei cafeaua şi după aceea, în fiecare zi, timp de 10 ani, dai telefon acasă din oră în oră să mă întrebi ce am făcut, ce am gândit, cu ce m-am îmbrăcat, unde mă duc, cu cine vorbesc, cu cine mă întâlnesc, când mă întorc. Nu mai ai aer. Asta ucide dragostea. Gelozia asta patologică e îngrozitoare, chiar e o boală, şi mai ales e un chin pentru o femeie ca mine, cu o personalitate de om liber”, povestea artista, la PRO TV. Solista de top s-a măritat prima oară la vârsta de 17 ani, cu Mihai Stihi, nepotul lui Mihail Sadoveanu, e la care a și luat numele de scenă, iar după divorțul de francezul agresiv s-a căsătorit cu ambasadorul Dumitru Ciaușu, alături de care a stat doar patru ani.

  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • foto: arhivă personală
  • Maximize

1/7

Bunică de trei ori

Isabela, fiica ei, a făcut-o bunică, astfel că interpreta are trei nepoți drăgălași, care o mai vizitează deseori la căsuța ei cochetă din satul Măgura, comuna Bezdead, Jud. Dâmbovița, unde locuiește de câțiva ani. Nepoții artistei au fost printre ultimii copii botezați în Catedrala Notre Damme, înainte ca impresionanta clădire să ardă ca o torță, anul trecut. Fiica Mihaelei Mihai este căsătorită din 2008 cu Scott J. Freidheim, unul dintre cei mai prosperi și influenți afaceriști americani.

Citește și:

Adevărul despre boala cântăreţei Mihaela Mihai. De ce a fost plimbată pe la cinci spitale

Mihaela Mihai a cântat la Notre-Dame: «Cei trei nepoței ai mei au fost botezați acolo»

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1