Mihaela Mihai: «Mă doare tot braţul, după ce m-a înţepat o viespe uriaşă»

12_mihaela-mihai.jpg

Mihaela Mihai are și mari probleme la coloană
Citeste tot despre: 

Mihaela Mihai (71 ani) a povestit, pe contul de Facebook, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima vreme.

”După ce am fost bolnavă rău, rău de tot, 3 săptămâni la rând, de la o bacterie luată prin Franța, (sau implantată de Statul Paralel ), de ieri mă simțeam mai bine. Astă seară, s-a repezit în părul meu un fel de viespe uriașă. Am avut reflexul să o dau jos din păr. M-a înțepat în palmă, între degetul mare si arătător, unde este pielea mai fină. Mă doare acum tot brațul, cu înțepături, până la umăr, urcă spre ureche. Iar locul înțepăturii este de neatins. Am pus pastă de argilă să absoarbă, tot mă doare, adânc. Ce mă fac ? Vreau să dorm ”.

Mai mult, în urmă cu o lună, celebra cântăreață a “Epocii de Aur” a fost plimbată pe la 5 spitale, din cauza durerilor atroce la coloană. Spre dezamăgirea fanilor ei, Mihaela Mihai a anunțat că nu va participa, în perioada 29 august- 2 septembrie, la Festivalul ”Cerbul de Aur” de la Brașov, unde a fost premiată, în 1969, cu piesa ”De-ai fi tu salcie”. 

Loading...