«Mihaela, mă deranjează teribil femeile care arată ieftin» Mesajul dur pentru Răduleasca

Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu a stârnit reacţii negative după o serie de comentarii homofobe
FOTO: Arhiva personală

Declaraţiile homofobe ale Mihaelei Rădulescu au strânit un val puternic de critici la adresa divei care i-a numit pe homosexuali "anormali". Unul dintre cei care au reacţionat dur a fost stilistul Maurice Munteanu, care i-a transmis un mesaj Mihaelei prin intermediul blogului său.

Maurice Munteanu şi-a amintit că a cunoscut-o pe Mihaela la mijlocul anilor '90, când a rămas impresionat de atitudinea ei. Comparativ, declaraţiile recente ale "divei de la Monaco" i-au demonstrat că Mihaela a involuat. 

maurice_munteanu.jpg

Maurice Munteanu i-a transmis un mesaj dur Mihaelei
Foto: Arhiva personală

"Noi ne-am întâlnit, prima oară, în braseria Scala. Asta se întâmpla prin ’94-’95. Îmi aduc aminte că tu stăteai pe un scaun înalt, de bar, aveai un nas acvilin, perfect, forţa, atitudine şi nerv. Ne tot loveam unul de celălalt în toate locurile care atunci reprezentau ceva. Şi tu, pentru mine, atunci, reprezentai ceva – o femeie puternică, asumată, cu o clădăraie de păr roşcat, neîmblânzit. [...] Contează, mai mult, cum ai involuat. Acum câteva zile m-ai făcut anormal. Ce înseamna anormalitatea, Mihaela? Încercai să explici unei naţii cu o istorie improbabilă care sunt reperele maternităţii, din punctul tău de vedere. Aruncai, la scenă deschisă, concepte precum moralitatea. Şi am să te intreb acum, în aprilie 2015, ceva ce nu te-am întrebat niciodată. Ce crezi tu, de la înălţimea balconului tău inchiriat din Monaco, ce înseamnă normalitatea?", scrie stilistul Maurice Munteanu pe blogul său

El o întreabă pe Mihaela ce ar face dacă ar fi fost copilul ei, un băiat gay, aşa cum a spus ea că nu îşi doreşte: "Uite, am să îţi mai spun un secret. Ştiai că ani de zile am fost traumatizat de colegi, de vecini, de oamenii cu care intram în contact fără să vreau? Ştiai că ani de zile mi-a fost teamă să mă întorc acasă, pentru că nişte animale (îmi asum asta) voiau să m linşeze doar pentru că nu eram ca ei? Te-ai intrebat, măcar o secundă, înainte să scrii aberaţiile sinistre pe care le-ai scris, că aş fi putut fi copilul tău? Copil care nu avea nicio vină pentru faptul că îl prefera pe Kostas, şi nu pe Marioara?".

Refirindu-se la faptul că Mihaela consideră că homosexualii sunt deranjanţi vizual, Maurice Munteanu îi mărturiseşte vedetei că pe el îl deranjează femeile care arată ieftin, rochiile "penibile" în care îşi îndeasă "sânii 3D", dar şi că Ayan, fiul ei, ar putea fi deranjat pe viitor de comportamentul Mihaelei. 

"Vorbeai, deunazi, de un anume deranj vizual. Si pe mine, Mihaela, ma deranjeaza teribil femeile care arata ieftin. Te-ai intrebat, in penumbra balconului din Monaco, ca poate si pe mine, anormalul, ma deranjeaza pantofii tai cu platforma? Sau rochiile penibile in care iti indesi sanii 3D? Te-ai intrebat, vreodata, ce va spune baiatul tau dupa ce va vedea inregistrari video cu o mama care se tavaleste si urla a disperare si atentie? Te-ai intrebat, oare, ca va cataloga asta drept anormalitate?", mai scrie Maurice.

El închiei mesajul pentru Mihaela spunând că vedeta a devenit un clovn, fără intergritate şi care nu este altceva decât o unealtă media. 

"Declarai ca sunt cea mai mare dezamagire a ta. Ce gluma buna, Mihaela! Uite, iti spun eu acum ce cred. Tu esti cea mai mare dezamagire a mea. Dintr-o femeie puternica si cu un potential incontestabil, te-ai transformat intr-o unealta media. Intr-un clovn. Ti-ai vandut integritatea. Probabil ca exista si o miza. Cu siguranta. Nu am sa te iert niciodata pentru faptul ca ai calcat in picioare istorii, emotii, drame. Nu am sa te iert niciodata ca ai anulat, fara drept de apel, fragmente vitale din viata unor indivizi, si asa tulburati. Tu, Mihaela Radulescu, ai iesit in fata si ai declarat ca suntem anormali. Cui? Unui popor care de-abia astepta asta? Unor habotnici, unor frustrati, unor lasi, unor trisori? Evident, pentru ca, de fapt, asta esti si tu. Un balon de sapun, care se va sparge de la sine", mai spune Maurice Munteanu.

Mihaela Rădulescu, către homosexuali: «Sunteţi oameni anormali»

Mihaela Rădulescu a afirmat că, din cauza „corectitudinii politice” şi a drepturilor minorităţilor sexuale, normalitatea pierde teren în faţa „ciudăţeniilor”.

Jurata de la «Românii au talent» îşi începe textul spunând că nu crede că persoanele gay trebuie deranjate, dar nici ele nu trebuie să deranjeze majoritatea şi să se afişeze public sfidător, ci să „îţi facă treaba între patru pereţi”.

“Cred că o atitudine normală ar fi să nu-i deranjăm cu nimic pe cei care aleg să fie gay, adică homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicătelea, dacă ei şi-ar face treaba între patru pereţi, fără să mai şi afişeze, sfidător, o «iubire» pensată, rujată, efeminată şi de neînţeles între doi purtători de penis. Tot normal mi s-ar părea ca drepturile unei minoritaţi să fie respectate in egală măsura cu drepturile unei majorităţi. Să nu-mi spuneţi că, în calitate de părinţi de băieţi, sau chiar de fete, nu vă îngrijorează puţin ideea de a-i vedea luând-o pe …la spatele educaţiei pe care i-aţi oferit-o şi să nu-mi spuneţi că vă bazaţi mai mult pe deschiderea minţii, decât pe încărcarea ei cu o morala anume, solidă şi dreaptă”, scrie Mihaela, pe blogul său.

“Sunteţi oameni anormali, oricât vă deranjează că vă numim aşa – dar, dacă vă asumaţi «diferenţa», faceti-o cu eleganţa, discreţie, convingere, nu neapărat dând iama în dulapul femeilor şi in fardurile lor. Nu ne agresaţi vizual copiii pe stradă, căci noi nu avem cui ne plânge, fiind o majoritate obligată să respecte drepturile unei minorităţi:)), ci respectaţi şi voi drepturile copiilor nostri de a creşte normal şi de alege…drept", a afirmat ea.

"Normalitate arată din ce în ce mai bizar, pentru că trebuie să băgăm la înaintare termenul ..«politically correct». Dreptul la libera exprimare e tot mai schimonosit, pentru că tăcerea pare să se instaleze tot mai ….majoritar pe orice tema…minoritară. N-avem voie să rănim, să acuzăm şi să spunem ce gândim, trebuie doar să ne integrăm, să mergem cu valul european, să ne deschidem minţile – dar asta înseamnă, tot mai grav, să ne astupăm urechile, ochii şi gurile. Moartea simţurilor, victoria minorităţilor, cum ar veni…..”, a mai spus membra juriului “Românii au talent”.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1