Mihaela, doar silicoanele au mai rămas din tine!

14-vedete-1-radul.jpg

Jurata de la «Românii au talent» e toată numai fibră şi sâni

La 47 de ani, Mihaela Rădulescu mănâncă sport pe pâine şi se laudă cu asta ori de câte ori are ocazia. Ba chiar a ajuns să-l egaleze în “brand” pe iubitul ei, Felix Baumgartner. Un singur lucru este însă disproporţionat la Mihaela: decolteul mult prea “gras” pentru trupul atât de slab.

Cea de-a treia semifinală de la “Românii au talent”, difuzată vineri seara la PRO TV, a adus în faţa micului ecran, în minutul de aur (22.44), 3,3 milioane de români. Pe lângă numerele de pe scenă, telespectatorii şi-au clătit ochii şi cu decolteul Mihaelei Rădulescu, diva reuşind să ne surprindă cu ţinutele sexy la fiecare ediţie. Însă de această dată, silicoanele uriaşe ne-au făcut să ne întrebăm dacă “povara” ţinută de Mihaela pe piept nu este cumva prea mare pentru trupul ei filiform, ca tras prin inel.

14-vedete-2.jpg

Jurata de la «Românii au talent» e toată numai fibră şi sâni.

 

La 1,72 metri, jurata de la “Românii au talent” nu cântăreşte mai mult de 55 kg şi este toată numai fibră, ca un Van Damme feminin. Anul trecut, într-o amplă postare pe Facebook, Mihaela a vorbit despre celebrele ei silicoane. “De ce mi-am pus implanturi? Pentru că... am putut. Ceea ce vă doresc şi vouă dar, mai ales, pentru că am avut întotdeauna un complex legat de sânii mei, frumoşi, dar un pic prea mici faţă de umerii laţi şi alura mea sportivă. E o alegere personală, pe care mi-am asumat-o dintotdeauna şi pentru care-i mulţumesc mereu doctorului Stan (n.r. Constantin Stan)”.

Andra s-a duelat în decolteu cu Răduleasca

14-vedete-3-andra.jpg

În anumite poziţii, când i se încordează muşchii, Mihaela Rădulescu pare un Van Damme feminin

 

Iată că a venit momentul s-o vedem şi pe Andra în ţinute sexy la “Românii au talent”. Vineri seară, solista ne-a încântat cu un decolteu generos, care i-a lăsat la vedere sânii mari, naturali. Atât Mihaela, cât şi Andra, sunt îmbrăcate de fiecare dată de stilista emisiunii, Dana Budeanu, care le este şi bună prietenă. Vineri au trecut mai departe, în marea finală, unde se vor bate pentru 120.000 de euro, următorii concurenţi: Florin Bontea, Manuel Chivari şi Cezara Blioju.

Loading...

Citește și

 • andra

  Andra și Mihaela Rădulescu sunt partea grațioasă și sexy de la masa juriului "Românii au talent". Chiar dacă diva de la Monaco este cea care ne-a obișnuit cu rochiile scurte, strâmte și cu vedere la sâni, în ediția de vineri seară (13 mai), decolteul Andrei a fost cel care a atras privirile.

 • mihaela radulescu felix baumgartner

  Se împlinește acuși un an de când Mihaela Rădulescu (46 de ani), înduioșată de sarcina colegei de juriu de la „Românii au talent”, Andra, promitea că ea va fi jurata gravidă în sezonul următor al emisiunii.

 • mihaela radulescu felix

  Seara de vineri, 13 mai, și a treia semifinală din Românii au talent, i-au trezit Mihaelei Rădulescu (46 de ani) dorința de a mai avea cel puțin un copil, după cum ea însăși a mărturisit în direct.

 • mihaela radulescu sex sexualitate

  Mihaela Rădulescu spune lucrurilor pe nume. Este sexy, de o sinceritate debordantă și nu s-a sfiit niciodată să le dezvăluie admiratorilor preferințele ei sexuale. Click.ro a realizat un top al celor mai incitante citate ce-i aparțin Mihaelei Rădulescu în materie de bărbați și sex.