Cornel Patrichi a murit. Wilmark: «Acum ești liber să dansezi»

Mesaj emoţionant din partea lui Wilmark, la aflarea veştii că a încetat din viaţă fostul său coleg de juriu de la emisiunea “Dansez pentru tine”: “Acum eşti liber să dansezi”, a scris el.

Wilmark Rizzo Hernandez, sau Micuţul Will, cum îl alinta Ştefan Bănică jr, a fost ani la rândul coleg de juriu cu regretatul Cornel Patrichi. Şi după încetarea colaborării lor de la PRO TV, cei doi au păstrat legătura, astfel că vestea morţii coregrafului l-a întristat teribil pe columbian. “Dumnezeu să te odihnească, dragul meu prieten! Ai fost şi vei fi un model de urmat, generaţii întregi îţi vor fi recunoscătoare pentru moştenirea artistică lăsată de tine. Am avut onoarea să petrec alături de tine momente emoţionante, am râs şi am plâns impreună; Emisiunea “Dansez pentru tine” mi-a dat ocazia să lucrez alături de un om deosebit pe care îl admiram pe plan profesional chiar înainte să-l cunosc. Nu voi uita glumele tale, ironice şi directe, discuţile despre dans au fost savuroase. Mulţumesc pentru prietenia ta. Acum mintea ta e liberă, să dansezi liber prin Univers”, a scris Wilmark pe pagina sa de Facebook.

Fostul coregraf Cornel Patrichi a murit marți, 5 aprilie, în urma unei grele suferințe. Fostul actor, dansator şi coregraf, care făcea furori pe vremea lui Ceauşescu, a fost diagnosticat cu cancer, dar a fentat moartea, scăpând cu bine după o operaţie la plămâni în 2014.

În ultima vreme însă, starea de sănătate a fostului jurat de la ”Dansez pentru tine” se înrăutățise foarte mult, Cornel Patrichi suferind de o anemie severă. Cornelia Patrichi a chemat vineri, 1 aprilie, doi preoți la căpătâiul soțului ei și l-a chemat din Italia pe fiul lor.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Ștefan Bănică jr.

  Ştefan Bănică jr a reacţionat imediat ce a aflat că fostul lui coleg de la emisiunea „Dansez pentru tine” a încetat din viaţă în cursul zilei de marţi, 5 aprilie.

 • cornel, patrichi, boala, balerin

  Cornel Patrichi (72 de ani) a murit. Fostul coregraf a murit marți după-amiază în locuința lui din București, în urma unei boli grave care l-a macinat în ultimele luni, informează Mediafax. Fiul său, Alexandru, a apucat să-l mai vadă în viață după ce și-a schimbat biletele de avion în ultimul moment.

 • cornel patrichi

  Cel mai trist moment din cariera lui Cornel Patrichi s-a derulat în 2012, când, după șapte ani în care a făcut parte din juriul uneia dintre cele mai de succes emisiuni de televiziune, ”Dansez pentru tine”, de la PRO Tv, a fost concediat prin telefon. Totul a mers din rău în mai rău de atunci în viața coregrafului care a murit marți, 5 aprilie, la 72 de ani.

 • cornel patrichi

  O veste tragică a umbrit marți, 5 aprilie, lumea dansului și a teatrului românesc. Cornel Patrichi, supranumit "Regele dansului", a murit la 72 de ani după o luptă dură cu boala. Un cancer pulmonar de care s-a operat în 2014 a fost momentul în care a fentat moartea, dar de această dată, nu a mai reușit să o păcălească. O anemie severă l-a țintuit în pat, iar ultimele zile de viață le-a trăit în agonie.