Michi de la Şuie Paparude, din nou în stare gravă. A fost operat pe cord

michi.jpg

Michi a suferit un infarct la sfârşitul anului trecut
Foto: Facebook

Mihai Câmpineanu, alias Michi, de la Şuie Paparude a fost din nou operat, la doar trei luni de când şi-a reluat activitatea.

Muzicianul a suferit o intervenţie pe cord deschis, la o clinică din Bucureşti.

Trupa ar fi trebuit să susţină un concert duminică, la Bistriţa, dar spectacolul a fost anulat pe ultima sută de metri.

"E grav, astăzi a fost operat pentru a doua oară, pe cord. Sperăm şi noi să îşi revină, se pare că a cam forţat în ultima vreme, foarte multe concerte. Azi trebuia să cânte la Arad, mâine la Timişoara, duminică la Bistriţa. Le-am luat bilete la avion pentru duminică după-masă, aveam maşina pregătită să-i aducă la Bistriţa”, spune Florin Chereji, unul dintre organizatorii Basm Festival, unde ar fi trebuit să urce pe scenă Suie Paparude, conform adevărul.ro.
Michi a suferit un atac de cord la sfârşitul anului, după un concert susţinut la Timişoara. Atunci, el a petrecut o lună în comă, iar medicii au fost rezervaţi în privinţa recuperării sale. Cu toate acestea, Michi a revenit pe scenă de câteva luni bune, dar concertele au dus la înrăutăţirea stării din nou.

Loading...

Citește și

  • Momente cumplite pentru membrii formaţiei Şuie Paparude, după ce liderul trupei a ajuns în stare gravă la spital. Mihai Câmpineanu a căzut la pământ când a coborât de pe scena Re:freshTM - un şir de concerte de muzică electronică, organizate la Timişoara în acest weekend.

  • Starea liderului trupei „Şuie Paparude”, Mihai Câmpineanu, rămâne în continuare gravă. Medicii sunt rezervaţi în privinţa stării sale neurologice, deoarece nu ştiu cât de mult i-a fost afectat creierul, lipsit de oxigen în urma infarctului.