«Libelula» lui Speak pleacă în aventura vieții: «Mi-e groază că la Asia Express nu o să mănânc când am chef»

6-7-libelula-2.jpg

Ea va pleca la drum cu solistul Speak, iubitul ei

“Libelula”, pe numele ei adevărat Codreanu Cristina Ştefania (22 de ani), şi iubitul ei, Speak, Ştefan Sprianu (32 de ani), se pregătesc de marea lor aventură, în calitate de concurenți la reality-showul “Asia Express” (Antena 1), care se va filma în Filipine și în Taiwan.

„Asia Express înseamnă o mare încercare, dar și o mare provocare. Sunt convinsă că vom avea nervii întinși la maximum. Eu, spre deosebire de Ștefan, sunt foarte nerăbdătoare să înceapă cursa, dar cred nu știu încă în ce mă bag. Ce mă sperie în momentul de față e faptul că voi fi ruptă de casă o perioadă și mi-e groază când mă gândesc că nu o să mănânc când am eu chef și eu am chef non-stop de mâncare. Și partea cu lipsa de somn va fi destul de complicată, dar să înceapă Asia Express!”, a povestit “Libelula”, care  visează la marele premiu de 30.000 de euro.

În plus, înainte de a pleca, solista a lansat o nouă piesă, “Aleg să iert”, la care a lucrat cu iubitul ei. “Sunt foarte fericită că am lansat această piesă, de altfel, prima la care am asistat din momentul creării primei «note». «Aleg să iert» este prima piesă unde am ajutat la scrierea versurilor”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1