Mesajul Valentinei Pelinel după ce Cristi Borcea s-a sucit cu divorțul

pelinel_borcea_1024x768_53529900.jpg

valentin apelinel cristi borcea
Valentina Pelinel și Cristi Borcea au o relație clandestină de câțiva ani

Când toată lumea se aștepta la o rezolvare pe cale amiabilă în triunghiul amoros Cristi Borcea – soția Alina – amanta Valentina Pelinel, bossul dinamovist pare să-și fi schimbat planurile de divorț. Totul, în pragul botezului celui de-al șaptelea moștenitor, fiul Valentinei.

Distanța și-a făcut treaba în chestiunea divorțului dintre Cristi Borcea (46 de ani) și cea de-a doua soție, Alina (32 de ani). Câteva luni fără s-o vadă la față pe femeia pentru care a divorțat de Mihaela i-au schimbat decizia fostului boss dinamovist. Se pare că acesta ar fi refuzat să semneze hârtiile de divorț și i-ar fi declarat Alinei că o iubește mai mult ca niciodată.

alina-borcea-si-cristi-borcea.jpg

Cristi Borcea are 2 copii cu Alina Vidican
foto: Ok! Magazine

 

Vestea nu avea cum să-i pice bine Valentinei Pelinel (35 de ani), mai ales că fostul fotomodel se află într-o perioadă delicată, în care oboseala a început să-și arate colții. Într-un interviu pentru Replicavedetelor.ro, printre declarații aparent neutre, despre alăptat și creșterea bebelușului, Valentina a strecurat și un avertisment camuflat pentru iubitul ei indecis.

pelinel_milan_cristian.jpg

valentina pelinel fiu
Valentina Pelinel îl alăptează pe fiul ei din prima zi
Foto: arhivă personală

 

”Acum e timpul pentru Milan”, a răspuns Valentina la întrebarea dacă se gândește deja la o a doua sarcină. E posibil să fie vorba doar despre epuizarea fizică, ce o împiedică să-și facă alte planuri, dar la fel de bine poate fi un avertisment pentru Cristi Borcea, aflat acum în pușcărie, care pare să nu mai fie atât de sigur că vrea să-și petrească viața alături de Valentina și de cel de-al șaptelea copil al său.

Milan Cristian împlineşte pe data de 8 august două luni, iar Valentina vrea ca botezul să aibă loc cât mai repede. Evenimentul va fi însă unul foarte discret, la el urmând să ia parte doar câteva prietene de-ale Valentinei şi familia sa. Locaţia şi data sunt ţinute secrete, mai ales că la botez ar putea să ia parte şi tatăl micuţului, Cristi Borcea. Milan este al şaptea copil al fostului dinamovist, care se iubeşte de ani de zile în secret cu fotomodelul. Pelinel nu a recunoscut încă, oficial, că Borcea este tatăl micuţului, susţinând că va lămuri această problemă atunci când bărbatul îşi va rezolva problemele din familie.

Loading...
 
 

Citește și

  • S-a întors roata! Dacă până acum Cristi Borcea îşi dorea să devină un bărbat liber, iată că acum soţia sa, Alina, este cea care insistă să divorţeze. Ea i-ar fi dus actele pentru separare în puşcărie, însă afaceristul le-ar fi rupt susţinând că este femeia pe care o iubeşte, au povestit, pentru Click!, surse din anturajul cuplului.

  • valentina pelinel copil alaptat sarcina al doilea copil

    Traversează cea mai frumoasă perioadă din viaţă de când a devenit mămică! Valentina Pelinel este nedezlipită de Milan Cristian. Îl alăpotrază la cerere, iar asta înseamnă să fie non-stop la dispoziţia lui pentru a-i satisface toate nevoile. Fostul fotomodel a vorbit într-un interviu despre viaţa de mămică, dar şi despre cum priveşte ideea de a deveni din nou mămică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1