Mesajul sfâşietor al unei mame. Roxana Sârbu: "Nimic nu ne va despărţi"

roxana-sarbu.jpg

Roxana Sârbu nu şi-a strâns fetiţa în braţe de un an

Astăzi, când fiica ei Oana împlineşte şase ani, Roxana Sârbu îşi plânge amarul pe pagina ei de Facebook. A trecut aproape un an de când fosta cântăreaţă nu este lăsată să stea lângă fetiţă.

Chiar dacă ea şi fostul iubit, un om de afaceri foarte prosper, au custodie comună asupra copilului, Roxana nu şi-a mai strâns copila în braţe de aproape un an.

Ea continuă în instanţă lupta pentru micuţă, dar până acum nu prea a avut sorţi de izbândă. Astăzi, Roxana a lăsat un mesaj dureros pe pagina ei de Facebook, amintindu-şi de ziua în care a adus-o pe lume pe Oana, acum şase ani.

"Acum 6 ani, la ora 13:09 am primit cel mai frumos dar de la Dumnezeu, pe tine, copilul meu frumos! Când te-am văzut prima data plangeai, iar eu am inceput sa ti vorbesc si instant te ai linistit! Ai stiut ca sunt mama ta si din acea clipa mi-am dat seama ca nu va mai exista nimic mai important decât tine si că nimeni şi nimic nu ne va despărți! Din păcate de mai bine de un an, nu te mai pot privi noaptea când dormi şi nu-ţi mai simt mâinile în jurul gâtului meu, dar chiar şi aşa legătura noastră este specială şi nimeni nu o poate înţelege! Știu că într-o zi vei veni din nou în braţele mele şi nu ne vom mai da drumul! Nu am cuvinte sa pot exprima cat de mult TE IUBESC! La mulţi ani, îngeraşul meu! Imi doresc să fii fericită, sănătoasă şi liniştită! Mami este lângă tine mereu!", a scris ea, în urmă cu câteva zeci de minute.

Loading...

Citește și