Mesajul sfâşietor al fiicei lui Cristi Borcea

mihaela-melissa-si-angelo.jpg

Mihaela Borcea, Melissa si Angelo
Mihaela şi gemenii Melissa şi Angelo
Foto: Sever Gheorghe

Scandalul cu care Cristi Borcea reuşeşte de o săptămână să fie în centrul atenţiei a afectat-o profund pe fiica lui. Melissa Borcea a auzit toate cometariile la adresa fostului acţionar de la Dinamo şi suferă teribil. Fetiţa, în vârstă de 11 ani, a reacţionat pe reţele de socializare după ce realizatorul Şerban Huidu a fost o altă voce care a lansat critici la adresa afaceristului.

Copiii din prima căsătorie ai lui Cristi cu Mihaela Borcea, Patrick (18 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (11 ani), sunt cei mai afectaţi de scandalul în care este implicat tatăl lor. Astfel că Melissa i-a scris un mesaj lui Şerban Huidu după ce acesta l-a criticat pe Cristi Borcea.

serban_huidu_la_cronica_carcotasilor.jpg

serban huidu la cronica carcotasilor
Șerban Huidu
foto: Adevărul

"Am primit un mesaj sfâşietor de la copila ce ar putea să ne dea lecţii de viață tuturor... As vrea sa intelegeti nu cu omul Borcea am avut ceva, sau am scris ceva, dar ce face el reprezintă din păcate un exemplu negativ pentru ce vrem să devenim!Cu fetiţa aceasta, Cristi Borcea s-a purtat, într-adevăr, ca un tată şi îl iubeşte mai presus de orice. Este un exemplu de devorament şi iubire necondiţionată. Aş vrea să o rog să mă ierte şi să ne ierte nouă, celor care am comentat, sarcasmul şi să citească peste 10 ani ce am scris eu. Să citească cu mintea ei de atunci nu cu inima de acum, pe care și eu și alții i-am facut-o praf! Te rog să mă ierți!”, a notat Huidu pe Facebook.

captura.jpg

melissa borcea fiica mesaj huidu
Şerban Huidu a rămas surprins când a văzut ce i-a scris adolescenta
foto: arhiva personală

Fiica lui Borcea i-a răspuns rapid: “Vreau ca toată lumea să știe că Cristi Borcea este minunat ca tată. Toți anii aceștia a fost lângă mine și datorită lui sunt ceea ce sunt acum. Pentru asta îi mulțumesc și îl iubesc enorm!”, a scris Melissa după ce a citit cometariile "cârcotaşului".

 

Loading...

Citește și

 • borcea pelinel

  Click! a dezvăluit zilele trecute faptul că Valentina Pelinel se iubeşte cu Cristi Borcea din 2010, atunci când ambii erau căsătoriţi. Dinamovistul cu Mihaela, cea care i-a dăruit trei copii, dar de care s-a separat oficial în 2011, iar manechinul cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divorţat în 2014. Puţini ştiu însă faptul că Valentina a mai rămas însărcinată o dată cu Borcea, în urmă cu cinci ani.

 • cristian borcea

  O soţie cu acte şi cel puţin două amante oficiale! Cam aşa a fost dintotdeauna viaţa lui Cristi Borcea, fostul boss dinamovist care acum îşi spală în închisoare păcatele din dosarul transferurilor. Nici după gratii nu s-a liniştit. Vestea că Valentina Pelinel îi va dărui un băieţel, al şaptelea copil al omului de afaceri, i-a lăsat pe toţi mască. Click! vă spune cum a reuşit Borcea să jongleze cu atâtea femei, dar şi cât de generos a fost cu toate.

 • valentina cristi borcea

  Valentina Pelinel a dat tonul unui întreg scandal atunci când a dezvăluit că este însărcinată. După ce a fost surprinsă făcându-i vizite lui Cristi Borcea la închisoare, au apărut numeroase speculații conform cărora chiar fostul acționar dinamovist al fi tatăl bebelușului. Valentina nu a infirmat zvonurile, dar nici nu le-a confirmat. A spus doar că a fost o decizie asumată, atât de ea, cât și de tatăl pruncului.

 • mihaela borcea gemeni zi de nastere torturi cu cristi borcea

  Gest emoţionant al Mihaelei Borcea pentru fostul soţ, Cristi Borcea, aflat după gratii! Femeia de afaceri a fost miercuri în culmea fericirii şi a avut suficiente motive să se simtă aşa. I-a sărbătorit, alături de prieteni, pe gemenii Angelo şi Melissa, cărora le-a comandat torturi speciale. Dacă ar fi fost prezent sigur Cristi Borcea at fi avut ceva de spus.