Mesajul lui Tudor Chirilă după ce protejata lui Smiley a câștigat Vocea României

tudor.jpg

tudor chirila
Tudor Chirilă și Smiley, antrenorii din finala sezonului șapte
Foto: arhivă personală

Al șaptelea sezon "Vocea României" și-a desemnat marele câștigător. De fapt, este vorba despre o câștigătoare, căci finala a fost sută la sută feminină. Fiecare dintre cei patru mentori-vedete a mizat pe fete. Fericitul serii a fost Smiley, căci Ana Munteanu, eleva lui, și-a adjudecat trofeul și marele premiu de 100.000 de euro.

Chiar dacă nu este antrenor de la începutul show-ului, Tudor Chirilă a câștigat toate sezoanele la care a participat, mai puțin pe acesta. Chiar și așa, a ajuns în finală cu Meriam Jane, dar norocul și voturile celor de acasă au trecut în tabăra lui Smiley. Chiar dacă în emisiune sunt rivali, Tudor și Smiley și-au strâns mâna la sfârșit și s-au fotografiat împreună. Mai mult, liderul trupei Vama a ținut să-i felicite, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, atât pe rivalul său, dar și pe finaliste și pe toți concurenții din echipa lui.

"Vezi, vecine, ce se întampla când te muți lângă mine? Ti-am zis că se ia Bravo, Smiley! Felicitari, Ana, ai fost minunată! Jane, ai fost senzatională! Îți mulțumesc pentru zilele astea superbe și pentru tot ce am învățat de la tine! Mulțumesc publicului nostru care a gândit liber! Și mai vreau sa le multumesc tuturor concurenților mei pentru un sezon bestial de #vocearomaniei. Big thanks, Ștefan, Laurențiu, Maria, Lidia, Daria, Răzvan, Amedeo, Teodora, Ioana, Oana, Bianca, Axenia, Raluca, Stelian", a scris Tudor Chirilă după încheierea sezonului șapte "Vocea României".

meriam janeZoom
Meriam Jane și Tudor Chirilă
Foto: Facebook

 

loading...
Loading...

Citește și

  • foto

    Vineri, 15 decembrie a avut loc marea finală, exclusiv feminină, a competiției "Vocea României". Ana Munteanu (echipa Smiley), Zsuzsana Cerveni (echipa Loredanei), Andrada Crețu (echipa Despot), Meriam Jane (echipa Chirilă) s-au luptat pentru a obține aprecierea și voturile publiclului, dar și premiul în valoare de 100.000 de euro. Lupta a fost una strânsă, iar emoțiile au atins cele mai înalte cote. Fiecare concurentă a cântat atât individual, cât și în duet alături de un artist autohton cunoscut.

  • smiley ana munteanu

    Ana Munteanu a trăit cea mai mare fericire vineri seară, 15 decembrie, când a ridicat deasupra capului trofeul sezonului șapte "Vocea României". Eleva lui Smiley și-a adăugat în conturi o sumă importantă, 100.000 de euro, iar cariera sa a luat deja avânt.