Mesajul lui Mihai Morar pentru Connect-R după anunţul divorţului de soţie

connect-r1vila.jpg

connect-r misha
Connect-R şi soţia sa, Misha, au locuit într-o vilă de 250.000 de euro
Foto: Arhiva personală

Connect-R şi Misha nu mai formează un cuplu de mai bine de un an, dar artistul abia acum a găsit puterea să povestească prin ce a trecut. Mulţi s-au grăbit imediat să-l judece, dar au fost şi persoane care i-au sărit în ajutor cu mesajee care să-i ridice moralul. Unul dintre acei oameni care a simţit nevoia să le domolească furia celor care s-au grăbit să-şi spună părerea despre cei doi soţi ajunşi la capăt de drum ]n mariaj a fost realizatorul radio şi tv, Mihai Morar.

Connect-R a fost de mai multe ori invitat pe canpeaua lui Mihai Morar de la Antena Stars şi cel mai probabil cei doi au legat o relaţie în timp. Şi cum prietenul la nevoie se cunoaşte, prezentatorul tv a simţit că a venit momentul să-l sprijine cu o vorbă bună pe cântăreţ, aflat în mijlocul unui subiect fierbinte despre viaţa lui intimă şi le-a cerut celor care îi lasă mesaje prin care îl judecă pe solist să se gândeascî de două ori înainte de a scrie cuvinte dureroase.

mihai_morar.jpg

Mihai Morar
Foto Facebook

"Ne naştem talentaţi.Ne naştem înzestraţi. Ne naştem deştepţi. dar toată viaţa învăţăm să fim oameni. iar asta e cea mai mare luptă a vieţii. Şi, de multe ori, imperfecţi, cum suntem, certăm şi judecăm alţi imperfecţi. Care eşuează, greşesc, rănesc, dar măcar încearcă, din eşec, greşeli şi păcate, să înveţe să fie oameni. Mai ales când ei recunosc asta, cu umilinţă. Judecata unui om nu ne aduce mai aproape de perfecţiune. dar nici nu-l ajută pe cel judecat cu nimic. Cu siguranţă, omul ăsta îşi cunoaşte mai bine defectele decât le ştiţi voi. Fiţi fraţi. Nu certaţi. Să înveţi din asta, frate relu! Să vă creşteţi cu dragoste, Maya", a fost mesajul lui Mihai Morar pentru Connect-R.

Cei doi cântăreţi s-au căsătorit în 2014, dar mariajul lor nu a durat decât trei ani. Misha şi Connect-R au fost cununaşi de Pepe şi Raluca Pastramă.       

loading...
Loading...

Citește și

  • A confirmat ceea ce bănuiau mulţi de ceva vreme. Connect-R a anunţat oficial că a divorţat de Misha, după numai patru ani de căsnicie. Cei doi cântăreţi se pare că au fost dărâmaţi psihic după ce au aflat de boala fetiţei lor, iar acesta a fost unul dintre motivele despărţirii.

  • Pepe, cel care le-a fost naș de nuntă cântăreților Connect-r și Misha a declarat că vestea divorțului dintre cei doi l-a luat pe nepregătite, la fel ca pe restul admiratorilor cuplului. Deși are o relație apropiată cu finul lui, Pepe a susținut că nu a fost pus la curent în legătură cu problemele pe care Connect-r și Misha le-au întâmpinat în relație, și astfel, nu știa nimic legat de ulterioara despărțire.

  • Connect-R şi Misha Nu mai formează un cuplu de mai bine de un an, dar abia marţi (14 august) solistul şi-a luat inima în dinţi şi a mărturisit ceea ce până acum ştiau doar apropiaţii lor. Sătul să se tot ascundă şi să pozeze fericit alături de soţie, artistul a povestit ce povară avea pe suflet, fără să dea alte detalii. Motivele de divorţ sunt ştiute doar de protagonişti, dar nu este exclus ca infidelitatea în cuplu să fi fost flacăra care a aprins un şir lung de discuţii. Astrologul vedic, Roxana Luşneac, a analizat pentru Click! temperamentele celor doi şi limitele pe care cuplul de artişti le-a avut în această căsnicie scurtă de doar trei ani.

  • misha connect-r probleme divort

    În cuplul Connect-R -Misha s-a tot vorbit de divorţ în ultimul timp, ambii artişti explicând că au luat în calcul separarea de mai multe ori. În fapt, cântăreţii nu mai formează un cuplu de mai bine de un an. Soloistul este cel care nu a mai putut să trăiască în minciună şi a recunoscut că nu mai formează o pereche cu Misha din vara anului trecut.