Mesajul fostei iubite a lui Victor Slav, după ce acesta a devenit tată

alina_marulis_2.jpg

alina marulis
Alina Marulis s-a iubit cu Victor Slav înainte ca acesta să se întoarcă la fosta nevastă
foto: arhivă personală

Alina Marulis este femeia care l-a consolat pe Victor Slav după divorțul de Bianca Drăgușanu, fosta și actuala parteneră de viață a ”băiatului sexy de la Meteo”. Tânăra a trecut ușor peste relația de câteva luni cu Slav, iar acum îi transmite toate urările d ebine după ce acesta a devenit tată.

Nu e loc de resentimente între Victor Slav și femeia cu care fostul și actualul partener de viață al Biancăi Drăgușanu a avut o relație după divorț. Iubirea lor s-a consumat discret, iar Alina Marulis nu are nicio reținere să vorbească acum despre evenimentul fericit din viața lui Slav.

Contactată de reporterii Click! după ce Bianca Drăgușanu a născut, iar Victor Slav a declarat că întreaga lui viață s-a schimbat când și-a ținut fiica în brațe, Alina i-a urat tot binele din lume fostului iubit. ”Îi doresc multă sănătate și să se bucure de copil. Ce aș putea să îi urez unui bebeluș când vine pe lume? Doar bine! Sunt o persoană care se bucură pentru binele altora”, a declarat Alina pentru Click!

v12-13-vedete-2-col-slav.jpg

Victor Slav, un tătic fericit
foto: arhivă personală

 

Bianca Drăgușanu (34 de ani) și Victor Slav (36 de ani) au devenit părinții unei fetițe în urmă cu aproape două săptămâni. „Este un sentiment minunat, este total altceva din momentul în care-ţi ţii copilul în braţe nimic nu mai contează, totul se schimbă parcă în momentul ăla şi începe altă viaţă. Am strâns-o în braţe, nu mi-e frică s-o iau în braţe, s-o întorc pe toate părţile. Sunt foarte pregătit. Am stat în sală şi aş repeta oricând acest lucru. În 10 minute a fost scoasă Sofia, apoi a mai durat încă o jumătate de oră până s-a terminat totul. Cred că o să avem nopţi albe, dar o să facem cu plăcere acest lucru”, a declarat Victor Slav la scurt timp după ce a devenit tătic.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1