Mesajul emoționant al Andreei Esca pentru fiica ei. Alexia a împlinit 16 ani

andreea_esca_alexia.jpg

andreea esca alexia
Andreea și Alexia sunt născute în aceeași lună
Foto: arhivă personală

Nu e de mirare de ce Andreea Esca și fiica sa, Alexia, sunt atât de apropiate. În afară de faptul că au între ele legătura de sânge, cele două își sărbătoresc ziua de naștere la același sfârșit de lună. Vedeta tv a împlinit 44 de ani în 29 august, iar în 31 august, Alexia a sărbătorit 16 ani. Ce cadou frumos și-a făcut Andreea în anul 2000!

Știrista este alături de fiica ei indiferent de situație. În vacanțe sunt nedespărțite, la fel ca și la cumpărături. Mai mult, de ceva vreme, Alexia și-a făcut un iubit nou, în persoana protejatului lui Alex Velea, cântărețul Mario Fresh. Esca nu are nimic împotriva acestei iubiri adolescentine. Ba din contră, îi sprijină pe tineri în legătura lor sentimentală, este de acord să-și lase fiica la întâlniri și chiar îl promovează pe Mario pe rețelele de socializare de care își leagă numele și reputația, ceea ce nu poate fi decât un semn bun pentru cariera acestuia, dar și pentru relația cu fata vedetei.

alexia1.jpg

alexia
Alexia este astăzi o domnișoară în toată regula
Foto: arhivă personală

 

Andreea Esca a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, pentru Alexia, ocazie cu care a și dezvăluit ce poreclă are puștoica ei, dar și prin ce a trecut atunci când a mers la spital să o nască: "Fetița aceasta șugubeață a împlinit astăzi 16 ani!!! Nu știu când a trecut atât de multă vreme. Îmi amintesc doar că pe 31 august 2000 m-am dus la spital doar ca să-i spun ginecologului că am niște crampe de la mâncarea chinezească picantă, consumată cu o seară înainte. El m-a anunțat că voi naște în curând și că nu mai am timp să mă duc acasă. L-am sunat pe Alex și i-am zis că nasc...Apoi, repede, repede pe masa de operație și nu mai știu.... M-am trezit în fire, oarecum cu fața lui Cătălin Radu Tănase în ochi, și nu înțelegeam de ce sunt la serviciu și care e știrea... Au urmat ani și ani de bucurii și distractie alături de acest copil haios, dar și nopți cu febră, urlete la dentist, zile de pomină și discuții fără noimă.... Și viața e abia la început... Ne înțelegem minunat până nu ne mai înțelegem deloc, râdem până plângem și invers, ne sufocăm de drag până fugim una de alta și apoi ne ducem dorul. Cam așa arată relația noastră. Ca orice poveste de dragoste adevarată! La mulți ani , "Magó" !"

Loading...

Citește și

 • alexia eram mario fresh

  Alexia, fiica de 16 ani a Andreei Esca, a avut parte de o vară plină. S-a distrat din plin pe Litoral, dar și prin Capitală, căci a avut trei luni la dispoziție, cât ține vacanța de vară, să se bucure de libertatea de dinaintea începerii unui nou an școlar. Adolescenta are și un iubit, cu care a petrecut cât de mult timp a putut, dar și programul acestuia este extrem de încărcat. Nu de alta, dar tânărul este un star în devenire.

 • andreea esca picioare

  Andreea Esca a acceptat greu să se expună în mediul virtual, dar când a îndrăznit în sfârșit, a făcut-o fără rest. Vedeta Pro TV își răsfață fanii cu fotografii și imagini filmate din intimitatea familiei ei și din culisele muncii din televeziune și de la revista online pe care o conduce. Recent și-a provocat prietenii virtuali să-i recunoască picioarele.

 • andreea esca alexia

  Andreea Esca (44 de ani) se dovedește a fi mama pe care și-ar dori-o orice fată. Chiar dacă de abia a împlinit 16 ani, Alexia, fiica celebrei știriste, are deja un iubit cunoscut în showbiz. Mario Fresh este puștiul de 17 ani care i-a furat inima adolescentei. Părinții ei sunt foarte deschiși și o susțin pe aceasta în relația sa.

 • andreea esca zi de nastere 44 de ani

  Are zâmbetul mereu pe buze, iar de ziua ei a afişat unul larg! Andreea Esca a împlinit 44 de ani şi a petrecut o parte din zi cu cea mai importantă fiinţă din viaţa ei. Ştirista a băut şampanie şi a savurat cu mare plăcere dintr-un tort de ciocolată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1