Mesajul emoționant al Alexandrei de la ”Insula iubirii”: «Mi-am clădit speranțe, lupt»

alexandra.jpg

Alexandra s-a schimbat total după despărțirea de aurel, cel cu care a format un cuplu
foto: Facebook

Aventura concurenților de la ”Insula iubirii” se încheie duminică, 13 august. Alexandra, cea care a venit ca un cuplu împreună cu Aurel, și-a dat seama că partenerul său, și cel pe care îl voia ca soț, nu era sufletul ei perece din mai multe motive, pe primul loc aflându-se infidelitatea din partea lui. După vederea ceremoniei focului, concurenta a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

Alexandra Diaconescu a primit o lecție de viață în Thailanda și a învățat că oricând e loc de mai bine și că oricând o poate lua de la capăt. Aurel, bărbatul cu care a venit pe insulă ca un cuplu dornic să-și testeze relația, a dovedit că nu s-a schimbat deloc, acesta căzând în ispită cu Maria, încă din primele zile. Cu toate că a suferit și a plâns, Alexandra și-a dat seama că nu merită lacrimile ei și s-a pus pe picioare.

După ce a vizionat la televizor ceremonia focului pe care a avut-o cu Aurel și în care și-au spus multe, Alexandra a scris câteva cuvinte pe pagina ei de Facebook. Concurenta o descrie pe ”noua” Alexandra și noua viață pe care o are după despărțirea de bărbatul pe care-l considera alesul ei.

[[{"fid":"2376889","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Alexandra a învățat o lecție importantă din experiența pe care a avut-o în Thailanda","field_subtitle[und][0][value]":"foto: Facebook"},"type":"media","attributes":{"title":"Alexandra a învățat o lecție importantă din experiența pe care a avut-o în Thailanda","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

" «M-am chinuit să ajung aici, m-am ridicat de nenumărate ori și am petrecut prea multe nopți plângând. Nu-mi pot permite ca un bărbat oarecare să vină, să distrugă tot ca apoi să mă lase cu visele făcute bucăți. N-am timp de pierdut, în timp mi-am clădit speranțe și zilnic lupt pentru mai bine, să ajung acolo unde mi-am dorit. Nu am oferit dragostea în schimbul puterii, lupt și am luptat pentru a ajunge femeia de astăzi.

Nu sunt egoistă dar viața m-a învățat să pretind din ce în ce mai mult! Când vine vorba de bărbați, pășesc greoi și cu grijă. Nu-mi deschid sufletul în fața oricui!

Nu mă afișez cu decolteuri profunde: corpul unei femei nu este o tarabă. Nu mă dezbrac în fața oricui și cu riscul de a părea arogantă, nu stau de vorbă cu băieți superficiali ce se consideră bărbați, cei care nu știu ce-nseamnă tandrețe, nu știu cum se atinge o femeie, nu o admiră și consideră că bărbatul adevărat este cel bun la pat. Nu! Bărbatul adevărat este bun la și de iubit! Astăzi pretind mai mult pentru că-mi cunosc povestea, am fost păcălită, am acceptat comportamente și nu voi comite din nou acea greșeală.

Spune-mi că sunt arogantă dar eu cu proștii nu am ce discuta! Caut bărbatul care înainte de a-mi privi în decolteul meu, îmi citește-n suflet. Caut bărbatul care să-mi spună frumoasă când încă sunt somnoroasă, cel care mă ridică atunci când pic, cel care mă ascultă și-mi înțelege fiecare moft. Nu mă judecă pentru că știe prin câte am trăit!» Eu sunt femeie”, este un pasaj dintr-o carte pe care Alexandra a considerat că o reprezintă.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • O concurentă de la ”Insula iubirii” din Marea Britanie a băgat în boală bărbații după ce a pozat complet goală pentru o revistă. Jessica Shears (24 de ani) a fost mai mult decât bucuroasă să se arate în toată splendoarea, mai ales că are un trup senzațional, la care nu poți găsi niciun defect.

  • Faptul că Bianca a căzut în ispită cu Sorin și că s-a culcat cu el nu l-a deranjat pe Liviu care a luat-o pe aceasta de soție. Concurenta a dat dovadă de ipocrizie, având în vedere că a recunoscut că stă cu Liviu din interes, și a acționat în consecință, s-a căsătorit cu el. Bianca a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care internauții nu au fost siguri dacă aceasta își asumă decizia luată sau o regretă.