Mesajul dureros primit de Marcel Toader. Sms-ul care i-a pus căsnicia pe butuci

toader_fara_verigheta.jpg

toader fara verigheta
Marcel Toader nu mai poartă verigheta de când a anunţat că vrea să divorţeze
foto: Mihai Ionescu

Marcel Toader continuă seria dezvăluirilor picante din căsnicia cu Maria Constantin. Afaceristul a declarat că s-a simţit folosit de femeia de care se pregăteşte să divorţeze şi căreia îi aduce acum acuzaţii de infidelitate. Fostul rugbist a explicat că este tentat să creadă că soţia s-a cuplat cu el în speranţa că va deveni o cântăreaţă cunoscută, lucru care de altfel s-a şi întâmplat.

Marcel Toader (54 de ani) dă detalii despre noaptea în care Maria Consatntin ar fi călcat strâmb şi ar fi distrus relaţia pe care o avea cu soţul ei. Omul de afaceri a povestit la Antena 1 că mariajul lui a început să scârţâie toamna trecută după ce a fost plecat de acasă într-o deplasare de 10 zile. În tot acest timp, Maria şi-ar fi adus amantul acasă. "Am intrat, am văzut că lenjeria era schimbată şi splălată, lumânările folosite, iar lângă coşul de gunoi era o sticlă goală de vin", şi-a început afaceristul povestea.

Fostul rugbist a făcut, luni seara, dezvăluiri despre un anumit mesaj pe care l-ar fi primit şi care l-a determinat să creadă că Maria Constantin doar s-a folosit de el în cei patru ani de relaţie. "Am primit un sms în care mi s-a spus că am făcut parte dintr-un scenariu, că Maria urma să-şi aducă amantul la Bucureşti şi să se căsătorească cu el. Totul a fost bine între noi până anul trecut, când el (n.r presupusul amant) s-a însurat. Eu cred că ea ştia bine ajutorul pe care eu aş fi putut să i-l dau, din punct de vedere al imaginii. De fapt i-am explicat de la început unde ar putea să ajungă. Am fost parte din planul ei. E dureros!", a spus Marcel Toader. 

Cântăreaţa de muzică populară şi fostul sportiv au mers la notar pentru a solicita divorţul. La 14 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat, însă doar artista. Cei doi s-au căsătorit la 26 septembrie 2015. Solista a mai fost măritată o dată, în timp ce Marcel Toader are până în prezent cinci mariaje eşuate.

loading...

Citește și

  • Şi-a pus tot blocul în cap! Vecinii sunt foc şi pară pe Marcel Toader pentru că nu şi-a mai plătit întreţinerea de aproape patru ani. Afaceristul are o datorie de 35.000 de lei şi a fost dat în judecată de Asociaţia de proprietari care a şi câştigat procesul. Dacă nu va achita, Toader riscă să-şi piardă apartamentul.

  • Sorin Stan, administratorul blocului de pe strada Brezoianu din Capitală, este foc şi pară pe Marcel Toader. Pentru a acoperi restanţa pe care afaceristul o are la întreţinere, acesta a hotărât împreună cu executorul judecătoresc să scoată la vânzare, luna viitoare, apartamentul. Imobilul ar valora 100.000 de euro.

  • Vrea să-şi facă nevasta să joace după cum îi cântă el! Acesta pare să fie planul lui Marcel Toader. El a lăsat-o pe Maria Constantin să-l aştepte preţ de o oră la notar. Toader a anunţat că va veni, dar s-a răzgândit şi a fost de negăsit.

  • După ce au împărţit câţiva ani de căsnicie şi reprize de scandal pe la televiziuni, Marcel Toader pare că a îngropat securea războiului şi a transmis un mesaj emoţionant fostei sale soţii, după ce aceasta a născut.