Mesajul dureros al soției lui Marin Moraru! Îți rupe inima

sotie_marin_moraru.jpg

Soţia lui Marin Moraru, Lucia Popescu, nu s-a dezlipit de sicriul actorului
Foto: Florin Șuler

Trupul neînsufleţit al lui Marin Moraru a fost depus marţi la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Bucureşti. Soția sa, Lucia Popescu Moraru, și-a făcut apariția vădit îndurerată și nu s-a dezlipit de lângă sicriul actorului.

Sute de persoane au venit marţi să-și ia rămas bun de la Marin Moraru, actorul care ne-a părăsit duminică, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Sicriul cu trupul neînsuflețit al maestrului a fost depus marţi după-amiază la Biserica Sf. Gheorghe Nou din Capitală. Familia, prietenii, dar și care nu l-au cunoscut au trecut să-i aprindă o lumânare actorului și să-i aducă o floare. Printre cei care au venit să-i spună "Adio" maestrului s-au numărat și Ilinca Tomoroveanu și Florina Cercel. 

coroana_sotie_refacuta.jpg

Soţia lui Marin Moraru a scris un mesaj sfâşietor pe coroană
Foto: Florin Șuler

Cea mai îndurerată părea soția actorului, Lucia Popescu Moraru. Aceasta i-a scris pe coroană un mesaj care pur și simplu îți rupe inima: ”Fără tine, viața nu mai are rost - Soția”.

Un mesaj la fel de tulburător a venit de la Ion Antonescu, fost secretar de stat în Ministerul Culturii, care i-a scris pe coroană așa: ”Doamne, de ce mi-ai luat idolul?”.

Loading...
 
 

Citește și

  • Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului Marin Moraru a fost depus marți (23 august), în jurul orei 17,00, la Biserica Sfântu Gheorghe Nou din Capitală. Printre persoanele prezente la biserică s-au numărat actrița Florina Cercel, care a stat în permanență lângă soția îndurerată a lui Moraru, dar și academicianul Răzvan Theodorescu.

  • gheorghe dinica marin moraru

    Timp de șase ani, Marin Moraru a jucat în telenovelele realizate de postul Acasă şi produse de Ruxandra Ion. A făcut echipă cu prietenii Gheorghe Dinică și Florina Cercel, iar actorii tineri au avut ce învăța de la el. Click! îți dezvăluie câteva din lucrurile neștiute din culisele telenovelelor în care a jucat regretatul actor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1