Mesajul dur al Cristinei Șișcanu după ce a fost criticată pentru că a ieșit așa la cumpărături: "Un cretin a tușit pe noi"

cristina-siscanu.jpg

cristina siscanu
Cristina Șișcanu spune că a plătit 9 lei pe acest combinezon de zugrav
foto: Instagram

Când am văzut-o echipată așa pe pe Cristina Șișcanu, prima persoană care ne-a venit în minte a fost Naomi Campbel, asta pentru că topmodelul a afișat o ținută aproape identică pe 11 martie, când a fost nevoită să călătorească. Naomi a menționat că a cumpărat din timp combinezonul, masca, mănușile și ochelarii, de pe Amazon, iar fanii au felicitat-o pentru responsabilitatea de care a dat dovadă. În schimb, îmbrăcată la fel când ieșit la cumpărături, Cristina Șișcanu s-a ales cu o ploaie de vorbe grele din partea fanilor. Iată însă cum s-a justificat soția lui Mădălin Ionescu.

Duminică, 29 martie, Cristina Șișcanu a pus pe Instagram un videoclip în care apare la cumpărături, menționând că a ieșit din nou la magazin după 7 zile. Și ea, ca mulți alții, au ales să iasă din casă cât mai rar, în contextul pandemiei de coronavirus, dar și ca urmare a ordonanțelor militare anunțate de autotitățile statului. Cristina Șișcanu era îmbrăcată într-un combinezon, purta mască, mănuși și ochelari de protecție, însă această ținută nu a fost deloc înțeleasă și bine primită de fanii ei virtuali, care au avut o ploaie de comentarii acide.

naomi-campbell.png

Naomi Campbell
Naomi Campbell vrea să își ia toate măsurile de siguranță împotriva coronavirusului
Foto: Instagram

De cealaltă parte, la începutul lunii martie, topmodelul internațional Naomi Campbel a călătorit îmbrăcată într-o ținută similară, pe care a cumpărat-o de pe Amazon, după spusele ei, și a fost lăudată pentru că se protejează pe ea, dar și pe alții.

Cristina Șișcanu: "Un astfel de combinezon costă 9 lei"

Pe bune? Așa de ciudat gândiți unii dintre voi? Nu mai există nicio criză de echipamente de protecție pentru cadrele medicale. S-a rezolvat. Probabil mai durează procesul de producție. În plus, dacă ați face toți ca mine (să ieșiți o data la șapte zile din casa și echipați așa ), am scăpa de pandemie mult mai repede! Un astfel de echipament nu este scump și este disponibil. De ce aruncați cu pietre? Eu militez pentru a proteja și a ne proteja! Cu ce am greșit? Când va dispărea oare acest efect de turmă care îmbolnăvește societatea? Și faptul că am luat o cutie de iaurt și m-am uitat ce scrie pe ea și apoi am pus-o pe raft... care e problema? Fiecare dintre noi trebuie să își dezinfecteze produsele când ajunge acasă", a scris Cristina pe Instagram, însă nu s-a oprit aici.

Citește și:

Covid-19. Cum dezinfectăm fructele, legumele și alimentele ambalate ca să ne protejăm de infecția cu coronavirus

De ce sunt mănușile o capcană. 10 sfaturi de la Virgil Musta, doctorul care a vindecat cei mai mulți români de coronavirus

"Știți cât de ușor mi-a fost când am ajuns acasă ? Mi-am dat jos combinezonul, mănușile, masca și le-am aruncat (data viitoare îmi iau și botoși) și sunt liniștită că mi-am luat toate măsurile de siguranță să mă protejez și să îi protejez pe copiii și pe părinții mei care stau cu noi. Și nici nu fac risipă de echipamente pentru că ies din casă de 4 ori pe lună. Deci? 4 măști, 4 combinezoane de unica folosință, 4 perechi de mănuși, 4 perechi de botoși pe lună! De ce să mă supun riscului pentru că un cretin care se amuză pe seama situației în care ne aflăm să vină și sa îmi strănute pe haine (așa cum mi s-a întâmplat mie și soțului meu) ??? Voi gândiți înainte sa lăsați un comentariu la aceasta postare a mea? Oameni buni, ce aveți ? Cum să donez un combinezon de unică folosință pentru zugravi unor cadre medicale? Un astfel de combinezon costă 9 lei. Aceasta a fost găselnița mea pentru a nu îmi expune hainele și părul la eventualele picături ale unei persoane infectate cu COVID-19. Mie și lui Mădălin ni s-a întâmplat ca un cretin sa tușească și s[ strănute lângă noi".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) on

Loading...
 
 

Citește și