Mesajul de pe tortul aniversar al lui Pelinel, cu totul deosebit! Cui i se adresa

pelinel.jpg

valentina pelinel cristi borcea
Valentina nu-l va vizita pe Borcea de ziua lui
FOTO: Arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Valentina Pelinel a împlinit pe 8 decembrie 36 de ani, iar micuțul ei, Milan Cristian, 6 luni. Blondina și băiețelul ei au fost copleșiți cu urări și cadouri, însă cea mai frumoasă urare a primit-o din partea lui Cristi Borcea, tatăl lui Milan.

Valentina Pelinel a aniversat, joi (8 decembrie), împlinirea a 36 de ani, în timp ce fiul ei, șase luni. Proaspăta mămică a avut multe motive de bucurie, mai ales că cel care a surprins-o în mod deosebit a fost chiar Cristi Borcea, deși se află după gratii. Fostul boss dinamovist i-a trimis un buchet superb de trandafiri roşii, semn că o iubește la nebunie pe ea și copilul lor.

Mândră de surpriză, Pelinel a ținut cu tot dinadinsul să-i răspundă cu aceeași monedă lui Borcea.

Tortul aniversar al Valentinei și al lui Milan a fost de-a dreptul impresionant, după arată fotografia cu acesta publicată pe pagina personală de Facebook a vedetei. Împărțit în două inimioare, frumos decorat cu trandafiri, cu mesajul de ''La mulți ani'' pentru cei doi. În partea de jos a celor doi inimi a fost scris un mesaj sugestiv pentru Cristi Borcea: ''Te iubim tati".

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • pelinel, vila, pipera, mobila, mutat, alina, america

    Ziua ei de naştere o prinde în plin ”şantier” pe Valentina Pelinel. Viitoarea doamnă Borcea se pregăteşte să schimbe mocheta, faianţa şi parchetul zilele acestea şi vrea să se mute cât mai rapid în casa din Pipera, alături de copilul ei, Cristian Milan, dar şi de bona acestuia.

  • valentina pelinel zi de nastere

    Dublă aniversare în familia Valentinei Pelinel. Frumoasa blondă împlineşte 36 de ani, iar fiul ei, Milan, 6 luni. Urările au început să curgă pentru amândoi încă de la miezul nopţii, dar cele mai frumoase cuvinte şi cadouri de suflet vedeta le-a primit de la tatăl băieţelului ei, Cristi Borcea.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5