Mesaj de ultimă oră al lui Marcel Toader pentru Maria Constantin, înainte de divorț

Cu doar o zi înainte de a merge la notar pentru a semna actele de divorț, Marcel Toader nu s-a abținut din a-i transmite un ultim mesaj celei care încă îi este soție. După ce a făcut dezvăluiri deloc măgulitoare cu privire la Maria, afaceristul a decis să-i trimită o scrisoare.

Unele dintre lucrurile transmise în mesaj au fost făcute publice. Cuvintele puse sub forma unor sfaturi și cugetări nu sunt deloc lipsite de aciditate, ca o ultimă lecție de viață pe care vrea să i-o transmită Mariei. Odată cu bagajele, bărbatul a spus că-i va trimite și mesajul, pe care l-a citit la "Acces Direct".

"Maria, poate că ţi se va părea ciudată această mică scrisoare, dar ţin să ţi-o adresez. Viaţa m-a învăţat că singurele momente cu adevărat frumoase se petrec în familie. Familia este aceea care îţi va fi alături atunci când îţi va fi greu. Ţi-am mai spus că celebritatea nu e pentru oricine. Pentru asta trebuie să fii educat, să respecţi valori şi să nu uiţi de unde ai plecat. Acum că ai ales alt drum spre alte locuri, spre alte încăperi, te mai rog încă o dată ceva, aşa cum am făcut-o de atâtea ori: Maria, te rog să nu îţi pierzi sufletul", a spus Marcel Toader.

mariah-mare.jpg

maria constantin marcel toader
Maria Constantin şi Marcel Toader s-au căsătorit în toamna lui 2015
foto: arhiva personală
 
 
loading...

Citește și

  • Maria Constantin ar fi uitat să îi spună fiului său de opt ani "La mulţi ani" de ziua lui. Cel care a făcut această afirmaţie este chiar primul soţ al cântăreţei. Maria Constantin mai este acuzată că nu se inteersează nici de situaţia şcolară a puştiului.

  • După divorţul de Gabriela Cristea, Marcel Toader a făcut turul televiziunilor pentru a-şi pune pe tapet telenovela matrimonială. Aşa se întâmplă acum şi în prag de divorţ cu Maria Constantin. Cu banii primiţi în primă fază pentru devoalarea unor amănunte din căminul conjugal el avea un singur plan: să-şi renoveze apartamentul.

  • După ce a susţinut sus şi tare că are suficienţi bani cât să nu depindă de nimeni, făcând referire la “viitoarea fostă” soţie, am aflat că adevărule ste altul. Afacerea lui Marcel Toader a ajuns falimentară.

  • marcel toader maria constantin reprosuri avertisment

    Scandalul divorțului dintre Marcel Toader și Maria Constantin a fost întors pe toate fețele. Prietenii și dușmanii cuplului au comentat deopotrivă ieșirile în decor ale celor doi care au dus, într-un final, spre singura soluție care mai părea posibilă: divorțul. Afaceristul nu a trecut cu vederea, însă, ofensele și a apelat la avocatul său.