Elena Merișoreanu s-a ținut de glume chiar și pe patul de spital: «Le-am spus bancuri cu prostii»

elena_deschidere.jpg

Elena Merişoreanu este nevoită să stea timp de o lună în pat. Zilnic face injecţii în burtă cu anticoagulante
Citeste tot despre: 

În ciuda problemelor de sănătate, interpreta de muzică populară Elena Merişoreanu (71 de ani) îşi păstrează umorul. Luna trecută, artista care suferă de artroză a fost operată pentru a treia oară la picior. Deşi a fost o intervenţie dificilă, ea a glumit cu medicii şi le-a spus bancuri deocheate chiar în sala de chirurgie. Vedeta se simte bine şi abia aşteaptă să poarte din nou tocuri.

Elena Merişoreanu sau „doamna Mery”, aşa cum îi spune mai toată lumea, este un exemplu de optimism şi de energie pozitivă. Iată că nici după ce s-a confruntat cu probleme delicate de sănătate, artistei nu i-a dispărut zâmbetul molipsitor de pe chip. Acum patru ani, la o clinică din Bucureşti, artista şi-a tratat problemele la picior cu un procedeu revoluţionar. Ea a încercat infiltraţii cu PRP (sânge luat de la pacient şi centrifugat pentru a se obţine un număr crescut de trombocite) pentru hrănirea cartilagiului şi obţinerea unei mobilităţi articulare mai bune. Rezultatele s-au văzut la vedetă după o săptămână, când trei injecţii au pus-o pe picioare. Luna trecută, din cauza durerilor groaznice care i-au revenit la picior, interpreta de muzică populară a ajuns de urgenţă la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor” din Capitală, unde a fost diagnosticată cu artroză.

Doctorii i-au refuzat «şpaga», au primit doar un disc muzical

Deşi înainte a cheltuit mii de euro pe tot felul de tratamente care mai de care mai performante, injecţii cu celule stem şi tratamente din India, iată că operaţia a fost singura soluţie, iar medicii au decis să nu o mai amâne. Însă intervenţia a fost una mai deosebită, pentru că medicii au râs cot la cot cu celebra pacientă.

5.jpg

Elena a făcut în zadar zeci de tratamente

 

„Dragilor, nu a fost deloc uşor, dar voi mă ştiţi că sunt o tipă jovială şi nu m-am putut abţine de la glume nici în sală, când domnii doctori m-au operat la picior. Mi s-a făcut anestezie, dar am fost conştientă, am văzut mişcarea din jurul meu şi în timp ce tăiau acolo cu fierăstrăul ăla, am întrebat: «Domnul doctor, mai aveţi mult până tăiaţi copacul ăla în pădure?!». Le-am spus şi bancuri cu prostii, i-am binedispus şi mi-au zis că nu au râs în viaţa lor cât au râs cu mine. Am avut noroc de o echipă de nota zece. Nu au vrut să primească nici un leu de la mine, am vrut să las şi eu cadou o sticlă de whisky şi mi-au spus că nu mă mai operează dacă fac asta. De ruşine, le-am lăsat un disc cu muzica mea. Au fost excepţionali”, a spus, pentru Click!, Elena Merişoreanu. Acum artista se recuperează acasă, continuă tratamentul şi trebuie să stea mai mult în pat, aşa cum i-au recomandat medicii. „Sunt bine acum, dar trebuie să nu mă mişc deloc din pat, stau cu piciorul în sus şi merg doar cu ajutorul unui cadru. Încă o lună trebuie să stau aşa. Mi-au pus un genunchi fals (proteză pentru genunchi – n.r.). Şi zilnic fac câte o injecţie în burtă cu anticoagulant”, a mai spus interpreta de muzică populară. Aşa că nu se plictiseşte în casă pentru că gândul îi este tot la muzică şi pune la cale un nou album. „Eu de 55 de ani nu am avut o săptămână liberă. Mă odihnesc şi lucrez la un album. Fac combinaţii de melodii, o parte dintre acestea le-am mai dat la formaţia Cleante să le orchestreze. Am timp suficient să lucrez, am şi inspiraţie. Nu mă plictisesc deloc”, a mai spus doamna Mery.

 

Citește și

EXCLUSIV Elena Merișoreanu: “Fac 12 injecții la fiecare picior ca să mai pot sta pe scenă”

Emoționant! Gestul făcut de Elena Merișoreanu, după moartea colegilor săi de breaslă

Loading...
 
 

Citește și