Meciul Claudia Pătrășcanu - Gabi Bădălău, 1-0 la tribunal: "Mulțumesc lui Dumnezeu că s-a respins"

claudia-patrascanu-gabi-badalau.jpg

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău

Ședința cu scântei, joi, 10 iunie, la Judecătoria Sectorului 6, unde a avut loc o nouă înfățișare în procesul de divorț dintre Claudia Pătrașcanu (42 de ani) și Gabi Bădălău (33 de ani). Spiritele s-au încins în sala de tribunal, după ce Gabi Bădălău a cerut, prin avocații săi, să se efectueze o expertiză psihiatrică în cazul soției sale, Claudia Pătrășcanu. Judecătorii au respins însă cererea afaceristului de la Bolintin.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au ajuns din nou, joi, 10 iunie, în fața instanței, pentru a decide custodia copiilor lor. Omul de afaceri Gabi Bădălău a cerut instanței, prin avocații lui, ca actuala sa soție să fie supusă unei expertize psihiatrice. În acel moment, atmosfera din sala de tribunal s-a încins, din încăpere răzbătând țipete și urlete. La ieșirea din sală, Claudia Pătrășcanu a declarat că judecătorii au respins solicitarea lui Gabi Bădălău privind expertiza psihiatrică. “Domnul Bădălău a cerut expertiza psihiatrică a mea. Dau cumva impresia că aș fi o nebună? Mulțumesc lui Dumnezeu că s-a respins. Am depus mai multe probe audio”, a declarat solista, la Antena Stars.

“Mi-a spus că regretă, că îi pare rău că m-a chinuit”

Cu acest prilej, Claudia Pătrășcanu a făcut dezvăluiri incendiare despre ultimele declarații pe care i le-a făcut soțul său, declarații care nu îi vor pica deloc bine actualei sale iubite, Bianca Drăgușanu. “Nu mă interesează relațiile lui, face ce vrea cu viața lui. Pentru mine copiii sunt cei mai împortanți. Mi-aș fi dorit ca soțul meu să vină public să spună ce mi-a spus între patru ochi acum câteva săptămâni. Mi-a spus că regretă, că îi pare rău că m-a chinuit, ce fel de soție și mamă bună sunt. Ar fi fost frumos să spună asta și în instanță. S-ar fi așezat lucrurile”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Solista nu este încă de acord să-i lase pe cei doi minori, Nicholas și Gabriel, să plece împreună cu tatăl lor în vacanță, în străinătate.”La un moment dat, probabil îi voi lăsa. Trebuie să înțelegem că acum copiii sunt foarte mici. Eu sunt foarte responsabilă și mă gândesc, vă dați seama, la ei, dacă sunt bine, ne trimitem mesaje. În momentul de față nu sunt de acord. Nu am încredere în tatăl copiilor, recunosc. Nu vreau să mă mai întorc în timp. Atât de multă liniște primesc de o bună perioadă de timp”, a mai spus solista.

"Am fost angajată la firma lui Bădălău trei ani"

Claudia Pătrășcanu a avut, joi, 10 iunie, câștig de cauză și în procesul ce a avut ca scop un litigiu de muncă cu una din firmele lui Gabi Bădălău, unde a avut contract de muncă pe perioada când a fost căsătorită cu omul de afaceri. “Am fost angajată la firma lui Bădălău trei ani. Pe acest principiu s-a mers: hai s-o dăm afară din casă, de la muncă, și s-o scoatem nebună ca să-i luăm copii. Am avut carte de muncă la firma lui, dar nu mi-am luat nici un ban”, a adăugat solista.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, mesaj disperat. Spune că e terorizată de familia lui Gabi Bădălău: „Oameni fără scrupule”

Claudia Pătrășcanu, scandal monstru la Agigea, pe copii. Gabi Bădălău: «M-a scuipat în ochi»

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații în procesul cu Gabi Bădălău: “Testul antidrog de la IML s-a evaporat“

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1