MasterChef Liviu, legat de fratele geamăn şi în afaceri

g114-vedete-3-col-fratii-po.jpg

Liviu Popescu (stânga) e tare mândru de copia lui la indigo, Mihai

Liviu Popescu (40 de ani), unul dintre cei mai carismatici juraţi de la ”MasterChef”, a fost tras la indigo de Mama Natură, el având un frate geamăn, pe Mihai. Strânsa legătură din copilărie nu s-a estompat odată cu trecerea timpului, astfel că şi acum au rămas alături, devenind parteneri de afaceri. Cei doi conduc cu succes un lanţ de cluburi şi de restaurante.

Liviu este ocupat nu numai cu emisiunea de la PRO TV, ci şi cu afacerile lui cu restaurante, în care şi-a pus tot sufletul. Are însă şi un ajutor de nădejde, pe Mihai, fratele lui geamăn, designer de profesie.

Liviu şi-a amintit întâmplări amuzante, din anii copilăriei: “Singurele presimţiri pe care le aveam cu fratele meu erau când luam note proaste şi presimţeam că o să ne certe tata, şi, culmea, chiar se întâmpla. Încercam să ne pregătim între noi: ne trăgeam de păr, de urechi ca să ne doară mai puţin”, ne-a povestit Liviu Popescu, care se deosebeşte de fratele său prin faptul că unul e stângaci şi altul e dreptaci.

Cum Sărbătorile Pascale bat la uşă, juratul concursului culinar ”Masterchef” ne-a dezvăluit unde va petrece scurta vacanţă: „Anul acesta încerc să strâng toată familia la munte şi să ne petrecem Paştele împreună acolo. Ultima perioadă ne-am petrecut-o între Bran şi Bucureşti, deoarece am fost foarte prinşi cu lansarea noului nostru restaurant «Casa de ceai 1920», situat în curtea Castelului Bran. Este chiar fosta casă de ceai a reginei”.

Fraţii Popescu sunt foarte legaţi de aceste locuri: ”Când eram mici ne petreceam toată vacanţa de vară jucându-ne în curtea castelului. De mic mi-am dorit să fac ceva în acest loc şi acum mă bucur foarte mult că mi s-a împlinit acest vis. Cred că este un loc magic, perfect, pentru a petrece Sărbatorile alături de familie”. El ne-a mai zis ce n-ar tăia de pe meniul de Paşte: ”Pot mărturisi, cu mâna pe inimă, că la drobul de miel nu aş putea renunţa niciodată, îmi place mult prea mult”.

«Eu şi sora mea geamănă ne sunăm în acelaşi timp»


Puţini ştiu că vedeta Prima TV, Alexandru Constantin (29 de ani), are o soră geamănă: “O cheamă Alexandra şi ne sunăm în acelaşi timp sau mâncăm în acelaşi timp aceleaşi mâncăruri. La un moment dat am vrut să-i fac o surpriză şi să merg acasă la Oradea, fără să o anunţ înainte, dar ea a simţit că vin şi m-a sunat să-mi spună asta”, ne-a dezvăluit Alexandru Constantin.   

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Încă un sezon “MasterChef”, cel de-al şaptelea, este gata să debuteze pe 13 februarie, la Pro TV. La vremuri noi, juraţi noi, iar Click! a stat de vorbă cu noile vedete, Răzvan Exarhu, Chef Samuel Le Torriellec şi Liviu Popescu, chefii care schimbă regulile în sezonul nou al emisiunii.

  • MasterChef dă startul unui nou sezon, din 13 februarie, la Pro TV! Show-ul culinar va avea în componenţă un juriu complet nou. Este vorba despre chefii Samuel Le Torriellec, Răzvan Exarhu și Liviu Popescu, fiecare dintre ei având o experiență diferită.

  • Pregătiţi-vă şorţurile! În prima parte a lunii februarie, noii juraţi “MasterChef” debutează pe micile ecrane, la Pro TV, unde revine cel de-al şaselea sezon al celebrului show culinar. Click! te invită să-i cunoşti mai bine pe Samuel Le Torriellec, Răzvan Exarhu şi Liviu Popescu.

  • Anunțată cu surle și tobe, emisunea ”MasterChef” cu noul juriul nu a rupt gura târgului și a obținut audiențe mult mai slabe decât show-ul rival de la Antena 1, ”Chefi la cuțite”. Răzvan Exarhu, unul dintre cei trei jurați de la Pro TV, a explicat într-un interviu pentru ”Șapte Seri” ce nu a mers.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1