MasterChef Aida Parascan a ajuns să doarmă prin vecini, după ce i-a ars casa

13-vedxzcxzcete-1.jpg

Aida ne-a arătat ieri bucătăria distrusă, dar și cablul electric învechit, de la care a pornit scurtcircuitul

Miros înecăcios de fum, pereţi înnegriţi de funingine şi multe lacrimi! Asta am găsit în casa Aidei Parascan, care trăieşte un adevărat coşmar, de miercurea trecută, când apartamentul în care locuieşte cu cei trei copii ai săi a luat foc. În doar 15 minute, s-a transformat aproape totul în scrum.

În ochii albaştri şi plini de lacrimi ai femeii se citeşte acum doar suferinţa. De parcă nu ar fi de-ajuns că primul soţ i-a murit, al doilea a părăsit-o, şi se îngrijeşte singură de trei copii (n.r. Gianina, Samuel şi Emilia), Aida se vede nevoită să muncească pe brânci ca să refacă complet apartamentul din Piaţa Victoriei, în care stă cu chirie şi care arată acum ca după război.

Faianţa din bucătărie a căzut, geamurile sunt crăpate, iar tavanul e negru ca smoala. În sufragerie şi în dormitoare, mormane de haine sunt strânse într-un colţ şi acoperite cu cearşafuri. Aida a angajat doi muncitori, ca să îi scoată casa la liman, însă e sigură că nu va reuşi nici în două luni să repare totul, pentru că nu are bani, iar paguba ajunge la 10.000 de euro. În incendiu, economiile de 4.000 de euro au ars, iar câinele ei a murit asfixiat: ”S-au adunat toţi prietenii mei, m-au ajutat foarte mult. Am spălat pereţii, am făcut curat. Am făcut un necesar cu materialele de construcţii. Aştept oferta de preţ. Astăzi le-am dat băieţilor 400 de lei ca să cumpere vopsea lavabilă. Măcar sufrageria să o aranjez, ca să poată sta copiii undeva”, a declarat Aida Parascan, pentru Click!

Zoom
Click! a prezentat pe larg lanțul de nenorociri care s-a abătut peste Aida Parascan, câștigătoarea “MasterChef” din 2013

Culmea, Aida nu găseşte înţelegere din partea proprietarilor, care ar fi trebuit să-şi asume şi ei paguba, mai ales că instalaţia electrică de la care s-a produs scurtcircuitul avea destul hibe, fiind veche şi nesigură. Mai mult, aceştia i-au cerut şi chiria întreagă pe luna viitoare, 650 de euro. Noroc cu nişte vecini care i-au pus apartamentul lor la dispoziţie. ”Suntem ca în «Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici», dormim toţi patru pe o canapea din acelea care se fac pat. Ne ghemuim toţi aici. Gianina, fata cea mare, a avut ieri simulare pentru Capacitate. S-a descurcat foarte bine. Măcar asta mă ajută”, ne-a mai spus Aida.

loading...

Citește și