Masterchef 2019. Ce gospodină e Raluca Podea. A intrat în topul celor 18 concurenţi selectaţi de chefi

raluca_podea.jpg

raluca podea
Raluca Podea este o adevărată gospodină
Foto: arhivă personală

Raluca Podea (32 de ani) nu este doar o tânără care stă doar prin cabinetele medicilor esteticieni, ci şi o bună gospodină. Fosta iubită a lui Florin Pastramă, concurentă în noul sezon Masterchef, de la Pro Tv, i-a convins pe juraţi că merită să treacă în etapa următoare pregătindu-le un ton pe pat de legume asiatice. Preparatul ei a fost apreciat, gătit perfect şi frumos aranjat pe farfurie, a trimis-o în primii 18 concurenţi care au mers mai departe în etapa următoare a concursului culinar.

Dacă până acum se ştia despre Raluca Podea că este o împătimită a operaţiilor estetice, pe care le-a făcut de voie sau de nevoie, am aflat de curând că blondina e în stare să pregătească un adevărat festin culinar. Deşi nu mai gătise ton roşu, ea i-a impresionat pe juraţi, joi seara, la Masterchef. Joseph Hadad, unul dintre cei mai experimentaţi chefi, i-a spus blondinei că a făcut un ton într-o crustă abdolut perfectă, ceea ce a făcut-o pe Raluca să sară în sus de bucurie. 

Raluca Podea a luat şorţul Masterchef cu o reţetă sofisticată  

În etapa preselecţiilor, Raluca Podea i-a convins pe juraţii Masterchef să-i dea şorţul. Blonda a gătit o reţetă îndrăzneaţă de paste negre cu creveţi şi sos curry în care a combinat ingrediente din bucătăriile indiană şi italiană. Rezultatul spectaculos i-a convins doar pe doi dintre chefi, suficient însă pentru ca ea să treacă în etapa următoare.

raluca_masterchef.jpg

raluca podea masterchef
Raluca Podea a gătit perfect un preparat cu ton roşu
Foto: arhivă personală

Una dintre surprizele primei ediții a noului sezonul Masterchef este Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă. Blondina în vârstă de 32 de ani a povestit cum a învăţat să gătească, dar a dat detalii şi despre viaţa ei personală. 

raluca_podea_masterchef.jpg

raluca podea
Foto: captură Pro Tv

 

”Am avut un an destul de greu. A foarte dificil pentru mine. Am avut o relație, am fost foarte dezamăgită. S-a terminat brusc. El a decis să meargă la un show de televiziune, acolo s-a îndrăgostit, eu așteptându-l acasă”, a mărturisit Raluca Podea în fața celor trei jurați Masterchef, Joseph Hadad, Cosmin Tudoran și Silviu Chelaru.

 

Citeşte şi:

 

Raluca Podea face praf cuplul momentului: «Brigitte, mai bătrână ca Biblia, Pastramă, un obsedat»

EXCLUSIV Ce a câștigat Raluca Podea după ce l-a pierdut pe Pastramă. Va apărea într-un show la PRO TV

Loading...
 
 

Citește și

  • raluca podea clinica

    Florin Pastramă este istorie pentru Raluca Podea. Blondinea sexy care i-a fost parteneră până când el a intrat la Ferma de la Pro TV l-a dat uitării pe afaceristull cu lipici la domnişoarele frumoase din emisiunea tv. Recent, Raluca s-a afişat cu noul iubit, un bărbat care se pare că o curtează de ceva vreme şi căruia tânăra s-a decis să-i acorde o şansă după despărţirea cu scântei.

  • raluca podea

    Raluca Podea a adăugat încă o operaţie estetică la totalul celor care până acum au costat-o peste 20.000 de euro. Focoasa blondină, care a trăit o mare dezamăgire după ce Florin Pastramă s-a cuplat cu Brigitte Năstase la Ferma, a ajuns pe mâna medicului estetician pentru o nouă intervenţie. De data aceasta, a fost vorba doar de o blaferoplastie, o intervenţie la nivelul pleoapelor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1