Măruţă schimba prefixul. O mai ții minte pe prima lui iubită celebră? N-a fost Andra

catalin_mariuta_012.jpg

Catalin Maruta, Andra, Iulia Ioanitoaia, aniversare, PRO TV, emisiune, relatii, familie
Așa arăta Cătălin Măruță când lucra la TVR2

Pe 27 ianuarie, prezentatorul emisiunii “La Măruţă”, de la Pro TV, va împlini 40 de ani. Cătălin Măruţă se simte un om împlinit la această vârstă rotundă, are doi copii frumoşi şi o soție pe care o adoră. Puțini își mai amintesc însă că prima lui relație, despre care s-a vorbit în presă, n-a fost cea cu Andra.

De 10 ani prezintă “La Măruţă”, emisiune care se difuzează de luni, până vineri, la ProTV, este însurat cu solista Andra (31 de ani) şi are doi copii frumoşi, pe Eva Maria (2 ani și jumătate) şi pe David (6 ani și 10 luni). Se poate spune că nu-i lipseşte nimic lui Cătălin Măruță și iată că același lucru îl simte și el. “Mulţi mă întreabă cum mă simt la 40 de ani. Cred că de două ori mai bine decât la 20 de ani! Adică am acelaşi entuziasm, sunt fericit, dar am şi o familie, am profesia la care visam şi cunosc zi de zi oameni minunaţi. Mă simt norocos. Chiar am ce sărbători. O să fiu înconjurat de familie şi de prieteni, iar de ceva ani trebuie să avem la petrecere clovni, zâne şi supereroi, pentru ca toate generaţiile să se distreze”, ne-a mărturisit prezentatorul de la Pro TV.

anda_maruta_familie.jpg

andra maruta familie
Cătălin Măruță are o familie superbă
foto: arhiva personală

De-a lungul anilor, Măruţă a trecut prin multe schimbări, însă un singur lucru a fost constat: a reușit să se mențină pe sticlă din 1999, când a debutat, și până acum. A avut părul lung, a făcut radio, a lucrat la Televiziunea Română, dar şi la Realitatea TV. Şi viața lui personală a fost în centrul atenției, în paralel cu cea profesională. În 2005, tânărul Cătălin Măruţă se iubea cu fiica cronicarului sportiv Ovidiu Ioaniţoaia, Iulia Ioaniţoaia, care a lucrat şi ea la TVR 2. Cătălin prezenta Tonomatul DP2, difuzată pe TVR2, iar Iulia era producătoarea emisiunii. 

13233092_10207389060179502_1182376948538557861_n.jpg

Catalin Maruta, Andra, Iulia Ioanitoaia, aniversare, PRO TV, emisiune, relatii, familie
Iulia Ioanitoaia, o femeie discretă, cu un tată celebru
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • Andra, Catalin Maruta, PRO TV, familie, copii, Romanii au talent, planuri Andra, solista, David Bisbal

    Una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul autohton s-ar putea mări în viitorul apropiat. Andra şi Cătălin Măruţă au succes, cariere solide, dar şi multă iubire de oferit, aşa că un al treilea copil este deja în plan. Solista şi jurata de la “Românii au talent” (PRO TV) ne-a oferit un interviu, în exclusivitate, în care vorbeşte despre cele mai importante lucruri din viaţa ei: familie şi muzică.