Măruţă, Mădălin Ionescu şi Dinu Maxer au serbat «Nunta de tinichea şi de lână»

18_madalin-.png

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu şi-au reînnoit jurămintele

În lumea show-biz-ului plină de scandaluri iată că sunt şi trei cupluri care au bifat anul acesta şapte, respectiv zece ani de mariaj. Cu înţelegere, răbdare şi multă dragoste, ei au ajuns la această performanţă, pe care au dorit să o serbeze într-un stil mare. După Cătălin Măruţă şi Mădălin Ionescu, care şi-au răsfăţat deja soţiile, se pregătesc de chef Dinu şi Deea Maxer.

Cătălin Măruţă (40 de ani) şi Andra Măruţă (32 de ani) şi-au unit destinele pe 23 august 2008, chiar de ziua solistei, la Târgu-Jiu, eveniment la care au participat în jur de 600 de invitaţi.

18_maruta.png

Cătălin Măruţă i-a dăruit Andrei un tort şi o nouă verighetă

 

În amintirea acelei zile de neuitat, cu ocazia ”Nunţii de tinichea”, care se serbează la zece ani de mariaj, Cătălin i-a dăruit Andrei încă o verighetă, simbol al dragostei, dar a organizat şi un chef,  alături de cei dragi. Au avut chiar şi un tort delicios, pe care l-au prezentat fanilor. Dar şi Mădălin Ionescu (46 de ani) - Cristina Şişcanu (32 de ani), care şi-au jurat credinţă pe 12 mai 2011, au ajuns din nou în faţa altarului, în această vară, pe 24 august, cu ocazia ”Nunţii de lână”, la şapte ani de la căsătorie. Pentru aceste momente emoţionante ei şi-au cumpărat alte verighete, căci primele le-au fost furate din casă, în 2014. Cristina şi-a amintit cu drag de cererea în căsătorie: “Prima oară m-a cerut chiar în prima lună de relaţie. Mi-a zis că vrea să fie toată viaţa alături de mine şi m-a întrebat dacă îmi doresc acelaşi lucru. Însă a fost şi o cerere oficială. S-a întâmplat în dormitor, eu ieşisem din baie, n-aveam nici o haină pe mine, m-am şi speriat, Mădălin era la fel, în nişte haine de casă, era cu un coş imens de flori albe, s-a pus în genunchi, mi-a dat un inel pe care nu-l mai am pentru că mi l-au furat hoţii când ne-au spart casa. 

Soţii Maxer se serbează miercuri

Şi mi-a zis clasica întrebare, vrei să fii soţia mea, am zis da». Acum, ei au verighete cu diamante, în valoare, susţin apropiaţii lor, de aproximativ 8.000 de euro. După cele două petreceri cu ştaif, iată că un alt cuplu cunoscut se pregăteşte să sărbătorească ”Nunta de tinichea”.

18_maxer.png

Dinu şi Deea Maxer vor petrece pe 10 octombrie

 

Este vorba despre Deea Maxer (28 de ani) şi Dinu Maxer (42 de ani). Ea ne-a vorbit despre eveniment: “Ne-am apucat să facem nunta de zece ani pentru că Dinu şi-a pierdut verigheta anul trecut, când ne-am mutat. O să mergem pe data de 9 octombrie la mănăstirea Comana, alături de naşi, cu lumânări, în faţa preotului. Petrecerea o să o facem miercuri, la un restaurant din zona Piaţa Victoriei, unde au fost invitate 100 de persoane.Vrem să mergem la Biserică pentru că prima noastră nuntă, de acum zece ani, a fost pe plajă şi am avut parte de furtună. O să am şi rochie de mireasă, însă reinterpretată. Vom avea şi ”valsul mirilor”,  şi o să ne cânte Bambi şi Elena Merişoreanu. O să avem bufet suedez, cu aperitive şi mâncare caldă. Nu vor lipsi sarmalele”.

 

 

 

Loading...